Ritzenhoff Champagneglass – Champus av Ritzenhoff

0

Champus er en serie med lekne champagneglass fra Ritzenhoff. Champagneglassene er utsmykket med lekker dekor perfekt for nyttårsaften, men også for andre feststemte anledninger.

ritzenhoff-champagneglas

Ritzenhoff champagneglass kommer i et bredt utvalg av design, og det blir jevnlig tilført nye design i Champus serien. Dekoren er utviklet av over 40 ulike designere for å skape en rik variasjon. Dette gjør at de ulike glassene er unike og gir hvert glass sin egen personlighet.

Se Utvalget innen Ritzenhoff Champganeglass

ritzenhoff-champagneglas-neie

For å skape variasjon i designet benytter Ritzenhoff et bredt utvalg av bidragsytere. Dette varierer fra arkitekter, designere og artister, tegneserieforfattere, reklame-designere, illustratører, interiørdesignere, skulptører og andre. Alle bidrar med sitt eget perspektiv og sine egne innfallsvinkler og idéer.

Bestill Ritzenhoff Champagneglass hos RoyalDesign.no!

ritzenhoff-champagneglas-beauregard

Designene er preget av gull- og sølvfarge – perfekt for de anledninger der det er naturlig å servere champagne. De første Champus champagneglassene fra Ritzenhoff ble lansert i 1997 og har i 2017 derfor en 20 år lang historie med nye design.

Ritzenhoff Champagneglass med Gaveeske

Ritzenhoff Champagneglass med Gaveeske

Sammen med Ritzenhoff champagneglass følger også en pen og matchende serviett. Glassene leveres i flott gullfarget «Ritzenhoff» eske. Servietten og esken er med på å gjøre disse champagneglassene til en flott gaveidé.

Champus Champagneglass finner du hos RoyalDesign.no!

ritzenhoff-champagneglas-dame

Champagneglassene har en høyde på rundt 24 cm og en bredde på 7 cm. Glassene har et volum på 20 cl. Glassene er såkalte «fløyteglass» med stett som gjør at du kan holde champagneglasset uten at du varmer opp champagnen med varme fra hånden.

ritzenhoff-champagneglass

Kilder: Havens.co.uk, Ritzenhoff.de

Annet Kjøkkenutstyr: