Rosendahl Bestikk – Grand Cru Bestikksett fra Rosendahl

0
Rosendahl Bestikk

Rosendahl Bestikk

Et godt måltid skal ikke bare nytes med munnen. Rosendahl bestikk er designet for å sette i gang flere av sansene slik at du kan nyte både med hendene så vel som synet.

Nytelses-sansene er kjernen i Rosendahl sitt Grand Cru bestikk og de resterende av deres ulike serveringsprodukter. Bestikket ønsker å formidle en uttrykksfull estetikk og gleden av gode redskaper.

Rosendahl bestikk består av rene linjer og er designet for å matche de andre serveringsproduktene. Grand Cru bestikket kan selvfølgelig også benyttes dersom du ønsker å servere med et annet type servise.

Bestill Rosendahl Grand Cru Bestikk hos KitchenTime.no!

Grand Cru Bestikk fra Rosendahl – Bestikksett på 16 Deler (4 personer)

Rosendahl bestikk er lagret i rustfritt stål. I denne pakken finner du et sett tilpasset 4 personer. Bestikksettet inneholder 4 middagskniver, 4 middagsgafler, 4 middagsskjeer og 4 teskjeer. Klikk her for mer informasjon om dette settet!

Bestikket tåler å bli vasket i oppvaskmaskinen.

Du kan også kjøpe delene i Rosendahl bestikk enkeltvis dersom du skulle miste noen av delene.

Bestill Rosendahl Bestikk hos KitchenTime.no!

Annet Serveringsbestikk fra Rosendahl

Om du ønsker å ha et komplett bestikk fra Rosendahl er det i tillegg til det vanlige bestikket også ønskelig å ha matchende serveringsbestikk.

Rosendahl Grand Cru serveringsskje er perfekt til servering av poteter og liknende. Du vil også finne et designet salatbestikk.

Om du virkelig ønsker å gå avansert finnes det også Rosendahl Grand Cru ostekniver, samt kakespade.

 

Annet Bestikk: