Rosendahl Champagneglass – Sprudlende Bobler fra Rosendahl!

0

Champagne er forbundet med feiring! Dette kan være alt fra 17. mai, nyttårsaften og bryllup til gode prestasjoner eller varme sommerdager. Da er det også naturlig med noen flotte champagneglass.

Rosendahl Champagneglass er en del av Grand Cru serien og kommer i sett på 6 glass. Champagneglassene fra Rosendahl har et volum på 24 cl.

Bestill Rosendahl Champagneglass!

Rosendahl Champagneglass

Champagneglassene fra Rosendahl har den klassiske høye og runde «fløyte» formen. Dette er den vanligste og mest kjente formen for champagneglass. Den høye smale formen gir deg en god mulighet til å følge med og observere boblene.

Les mer om Rosendahl Champagneglass hos Bakeren og Kokken!

Rosendahl Champagneglass

Ved siden av den klassiske champagnen, kan Rosendahl champagneglass også benyttes til andre sprudlende viner som rosévin, cava og prosecco.

Rosendahl champagneglass er en del av Grand Cru serien og kan godt kombineres med andre Rosendahl vinglass.

Se flere Champagneglass!

Premium Rosendahl Coupe Champagneglass

Ved siden av klassiske tulipanformede champagneglass, finner du fra Rosendahl også deres Premium coupe utgaver. Disse champagneglassene er en bredere utgave og har også et større volum på 39 cl.

Coupe utgaven var den første typen av champagneglass og ble populære på begynnelsen av 1900-tallet.

Rosendahl Coupe Champagneglass

Coupe glassene er fortsatt populære, men da de har en bred overflate risikerer man at champagnen mister mye av kullsyren sin for tidlig.

Her Finner du Rosendahl Coupe Champagneglass!

Coupe champagneglass har fortsatt et flott design og passer godt i selskaper. Mange kjenner kanskje denne typen champagneglass fra de klassiske champagnetårnene (Har ikke forsøkt dette med Rosendahl sine).

Både tulipanglassene og coupeglassene fra Rosendahl er laget i blyfritt glass og kan vaskes i oppvaskmaskin på temperaturer opp til 50-55 grader.

Bestill Rosendahl Champagneglass hos Bakeren og Kokken!