Rosendahl Grand Cru Eggeglass i Glass

0
Rosendahl Eggeglass

Rosendahl Eggeglass

Nydelige eggeglass fra Rosendahl Grand Cru!

Rosendahl Grand Cru eggeglass er laget i blyfritt glass. Eggeglasset er formet med en holder for egget i midten med en skål rundt hvor du kan legge skjeen samt eggeskall.

Bestill Rosendahl Eggeglass Her!

Rosendahl Grand Cru eggeglass er designet av Erik Bagger som står bak designet på hele den populære Grand Cru kolleksjonen.

Eggeglassene fra Rosendahl kan vaskes i oppvaskmaskin og tåler temperaturer opp til 50 – 55 grader.

Rosendahl eggeglass

Rosendahl eggeglass

Eggeglass fra Rosendahl i Flott Design

Rosendahl Grand Cru Eggeglass er laget i et flott design i blyfritt glass. Eggeglassene har en diameter på hele 14 cm, noe som gjør de ganske store i størrelse. Høyden på glassene er ca. 3 cm.

Eggeglasset i glass er utformet med de kjente «Grand Cru-rillene» som vi kjenner fra flere av de andre produktene i Grand Cru serien.rosendahl-egg

Rosendahl eggeglass tar seg godt ut på frokostbordet. De kan mikses med andre liknende produkter fra Rosendahl Grand Cru eller kombineres med servise fra andre merkevarer.

Rosendahl Eggeglass finner du hos Shopping4Net!

Tilbehør i Glass til Rosendahl Eggeglass

Det finnes en rekke andre produkter i Grand Cru serien som kan kombineres sammen med eggeglassene på frokostbordet.

Rosendahl har et godt utvalg med skåler og tallerkener i glass. Du vil også finne ulike drikkeglass, kanner og karafler i tilsvarende design.

Rosendahl eggeglass kan også kombineres med deres hvite servise der du i tillegg til tallerkener og fat også vil finne et større utvalg av ulike kaffekopper og krus.

 Se en større oversikt over Rosendahl Grand Cru serien her!

Annet Servise: