Rosendahl Ildfast Form – Sett med Ildfaste Former

0

En god ildfast form er et godt hjelpemiddel på kjøkkenet. En ildfast form gjør det langt enklere å steke både hovedrett og tilbehør.

Rosendahl Ildfast Form

Rosendahl ildfast form finnes i en rekke ulike utgaver. Deres ildfaste form i glass kommer i sett på tre ulike ildfaste former. Dette er tre ulike størrelser, slik at den dekker ulike behov.

Bestill Rosendahl Grand Cru Ildfast Form!

Rosendahl Ildfast Form i Glass

Rosendahl ildfast form i glass er designet slik at de to minste formene får plass i den større formen. Dette gjør at du kan spare plass når du oppbevarer de i kjøkkenskapet.

Rosendahl Ildast Form Størrelser

Formene er i Grand Cru serien, og har de lett gjenkjennelige rillene på sidene. De ildfaste formene er praktiske i bruk, men er også pene i designet. Dette gjør at du kan benytte den ildfaste formen til å servere med.

Se De Ulike Ildfaste Formene fra Rosendahl hos Bakeren og Kokken!

Rosendahl ildfaste former i glass kommer i størrelsene 25×38 cm, 24×24 cm og 24×12,5 cm. Formene tåler opp til 300 grader i stekeovnen.

Rosendahl Ildfast Form

De ulike størrelsene på de ildfaste formene åpner for ulike matretter, og skaper samtidig mulighet for å steke mat til deg selv, så vel som til flere personer samtidig.

De ulike formene kan også bestilles separat.

Rund Cocotte med Lokk

I Grand Cru serien finner du også denne ildfaste formen med lokk. Cocotte formen kan benyttes til steking av både kjøtt og grønnsaker. Sammen med formen følger også en kokebok som gir tips til oppskrifter.

Rosendahl Ildfast Form Cocotte

Ved bruk av ildfast form med lokk beholder du mye av essensene, saftene og fuktigheten i råvaren inne i formen, slik at råvarene blir mer dampet. Dette er med på å bevare mye av smakene.

Bestill Rosendahl Cocotte – Ildfast Form!

Den ildfaste formen fra Rosendahl er laget i glass, og har også glasslokk. Dette gir deg mulighet til å følge litt bedre med på fremgangen i matlagingen.

Rosendahl Ildfast Form med Glasslokk

Cocotte formen fra Rosendahl har et volum på 5,4 liter og en størrelse på 25,2 x 39,2 cm. Den ildfaste cocotte formen fra Rosendahl tåler opp mot 300 grader i stekeovn, og kan benyttes i fryser, microbølgeovn og oppvaskmaskin.

Bestill Ildfast Form med Lokk hos Bakeren og Kokken!