Rosendahl Kopper – Grand Cru Krus fra Rosendahl

0

Grand Cru serien fra Rosendahl er en populær servise-serie. I Grand Cru serien fra Rosendahl finner du også et godt utvalg av kopper og krus. Under har vi sett på flere ulike Rosendahl kopper.

Grand Cru serien fra Rosendahl er designet av den danske designeren Erik Bagger. Grand Cru serien kjennetegnes av det ikoniske «hakket» som omkranser produktene. Dette hakket finner man igjen også i deres Rosendahl kopper.

Rosendahl Kopper

Rosendahl Kaffekopp

Rosendahl Kaffekopp

Denne serien med Rosendahl kopper kommer i en rekke farger. Velg mellom fargene hvit, dus grå, silkegrå, rosa og mørk blå.

Designet på koppene, kombinert med fargeutvalget, er designet for å passe godt sammen med annet Grand Cru servise fra Rosendahl.

Bestill Rosendahl Kopper i Farger hos KitchenTime.no!

Rosendahl Krus Farger

Koppene er relativt store, og har et volum på 34 cl. Høyden på kruset er på 11 cm. Dette gjør at de passer godt som et større kaffekrus, med de kan også godt benyttes til te, toddy eller annen varm drikke.

Kaffeglass – Rosendahl Kopper i Glass

Rosendahl Kaffeglass

Kaffeglass blir stadig mer populært. Dette gjelder kanskje best for de som liker kaffe latte, eller kaffe mocca, men fungerer også godt som kopper til svart kaffe. Ønsker du større kaffe latte glass kan du se flere kaffeglass her!

Bestill Rosendahl Grand Cru Kaffeglass hos Shopping4Net.no!

Kaffeglassene i Rosendahl Grand Cru serien har fått navnet «Hot Drinks» og har et volum på 24 cl. Høyden på kaffeglassene er på 11,7 cm. Glassene er laget i blyfritt glass, med et pent og dekorativt «belte» i rustfritt stål.

Rosendahl Kaffekopp med Fat

Rosendahl Kaffekopp med Fat

Som et alternativ til de større kaffekoppene på 34 cl, har Rosendahl også et utvalg av mindre kopper med fat. Disse koppene har et volum på 26 cl og en høyde på 8 cm.

Bestill Rosendahl Kaffekopp med Fat hos NordicNest.no!

Sammen med kaffekoppen følger også et matchende fat som har samme type «Grand Cru hakk» som man finner i koppen. Fatet kan benyttes til te-skje og tepose, sukkerbit, eller kanskje også en liten kjeks eller to.

Alle Rosendahl kaffekopper kan matches med deres Rosendahl servise. De har også et godt utvalg med Rosendahl kaffekanne som har samme type design som koppene.