Rosendahl Oljekaraffel – Grand Cru Oljeflaske

0

UTGÅTT: Denne oljekaraffelen fra Rosendahl ser ikke lenger ut til å være i produksjon. Se flere alternativer til oljeflasker og oljekarafler i vår oversikt: Oljeflaske – Flotte Oljekarafler til Olje og Eddik!

En Rosendahl oljekaraffel gjør det mulig å servere olje til salaten på en penere og mer elegant måte. Karaffelen gjør seg også godt på kjøkkenbenken, klar til å benyttes i matlagingen.

Rosendahl Oljekaraffel

Rosendahl oljekaraffel er utstyrt med en egen tilpasset helletut, slik at det skal bli enklere å tilsette olje til maten. Skjenketuten skal være dryppfri, slik at det blir mindre søl på kjøkkenbenken.

Bestill Rosendahl Oljekaraffel hos Bakeren og Kokken!

Ved å ha krydderurter, chili eller hvitløk i oljekaraffelen får du en ekstra smakstilsatt olivenolje. For at krydderne skal gi smak bør de has i karaffelen i god tid før oljen skal benyttes. Dette passer godt til ulike salater men kan også benyttes til fersk focaccia og annet brød, ovnsbakte grønnsaker og mye annet.

Rosendahl Oljekaraffel / Oljeflaske

Rosendahl Grand Cru oljekaraffel har et volum på 40 cl, noe som gir god plass. Karaffelen har en høyde på 30,5 cm og en dybde på 8,5 cm.

Les mer om Rosendahl Grand Cru Oljekaraffel her!

Oljekaraffelen er en del av Grand Cru serien fra Rosendahl og passer derfor godt sammen med serviset, vinglassene og de andre delene i serien.

I Grand Cru serien fra Rosendahl finner du også krydderkverner og eddikflasker som kan benyttes i kombinasjon med oljeflasken.

Bestill Rosendahl Oljekaraffel!

Rosendahl Oljekaraffel