Rosendahl Vinstativ Winetube – Veggmontert

0
Rosendahl Vinstativ

Rosendahl Vinstativ

Rosendahl sitt vinstativ «Winetube» er et veggmontert vinstativ som tar liten plass og samtidig får vist frem vinflaskene på en god måte.

Vinstativet «Winetube» er designet av Kim Almsig for Rosendahl og er dekorativt samtidig som det er praktisk.

I motsetning til klassiske vinstativ hvor du kun ser tuten på vinflasken vil du i dette vinstativet fra Rosendahl få muligheten til også å se etikettene. Dette sørger for rask oversikt over hvilke viner du har tilgjengelig, samtidig som de synlige etikettene gir et godt designpreg.

Bestill Rosendahl «Winetube» Vinstativ hos Shopping4Net!

Rosendahl vinstativ er laget i børstet natureloxert aluminium med smart utskårede hull for plassering av vinflaskene. Vinstativet er formet som en tube og er lett å montere på veggen.

Vinstativet har en høyde på 75 cm. Fullastet rommer vinstativet 12 vinflasker. Designet gjør allikevel at stativet ikke trenger å være fullt for å se bra ut på veggen. Heller tvert imot.

Bestill Rosendahl Vinstativ Her!

Veggmontert vinstativ

Et slikt Rosendahl vinstativ tar seg godt ut både på kjøkkenet eller i stuen. Den børstede aluminiumtuben gir et preg av kvalitet samtidig som det er enkelt og passer inn i de fleste omgivelser.

Et Rosendahl vinstativ er en perfekt gave til en vinglad venn, som en innflyttingsgave eller rett og slett en gave til deg selv og familien.

Klikk her for å bestille Rosendahl «Winetube» vinstativ!

Andre Vinrelaterte Produkter