Rosenthal Glass – Vinglass fra Rosenthal

0

Det Tyske glass og porselen selskapet Rosenthal har et stort utvalg innen vinglass og glass til servering av ulike typer alkoholholdig drikke.

Du vil finne glass til rødvin og hvitvin, rosé, dessertvin, sherry, portvin, ølglass, martini, champagne, long drink, whiskey, cognac, snaps, samt saft- og vannglass.

Rosenthal glass spenner over en rekke ulike glass kolleksjoner og har noe for enhver smak. Utvalget spenner fra de enkle, stilrene og klassiske DiVino og Fuga til de mer detaljrike TAC o2 og Estelle.

Rosenthal TAC o2 Glass

Rosenthal Vinglass TAC 02

Rosenthal Vinglass TAC 02

Krystallglassene i Rosenthal-serien TAC o2 er basert på serviseserien Rosenthal TAC designet av Walter Gropius, grunnleggeren av Bauhaus.

Rosenthal TAC o2 har en særpreget form som kombinerer det moderne med det klassiske.

Bestill Rosenthal TAC 02 hos RoyalDesign!

DiVino Vinglass

Rosenthal diVino

Rosenthal diVino

Rosenthal diVino glass er mer enkle i formen og designet for å få det beste ut av vinen. Vinkjennere og livsnytere vil sette pris på dette glasset.

Glassene er elegante og laget med tynne vegger slik at de blir lette å holde i hånden. Samtidig er de solide og tåler vask i oppvaskmaskin.

Se de Ulike diVino Glassene og Bestill Her!

Rosenthal Krystall Estelle Glass

Rosenthal Estelle

Rosenthal Estelle

Rosenthal glassene i Estelle serien er nydelig designet med rike detaljer. Krystallglassene er tilgjengelige til rød- og hvitvin samt champagne, whisky og long drink.

Rosenthal Estelle glassene ble designet av en av de mest kjente glass-designerne i Tyskland, Michael Boehm.

Se de Ulike Rosenthal Estelle Glassene Her!

Rosenthal Fuga Vinglass

Rosenthal Fuga

Rosenthal Fuga

Formen på Fuga vinglassene fra Rosenthal er inspirert av naturen. Glassene har et smalt stett og et større tulipanformet glass.

Glassene er formen for å få det beste ut av vinen og er godt likt av mange vinentusiaster. Vinglassene holder en god balanse i hånden og utformingen av glasset hjelper smaken i vinen med å utvikle seg.

Fuga glassene har vunnet designpris i klassen «Best form» av tyske Bundespreis.

 Bestill Fuga Vinglass fra Rosenthal Her!

Vero Snaps og Whiskyglass

Rosenthal Vero Glass

Rosenthal Vero Glass

Glassene i serien Vero er av beste kvalitet. Glassene er håndblåste og har en god symmetri og balanse.

Ulikt fra de andre Rosenthal glassene vi ser på er ikke Vero serien laget for vin, men kortere glass for whisky og snaps. Det er dog også Vero glass tilgjengelig for longdrinker og som vannglass.

Se de Ulike Vero Glassene Her!

Rosenthal Maitre Vinglass

Rosenthal Maitre

Rosenthal Maitre

Maitre glassene er elegant designet med fokus på detaljer. Det mest unike med denne glass-serien er den lille dråpen med luft som er plassert inne i glasset, øverst på glassets stett.

Hos Maitre glassene er det ikke inngått kompromisser når det kommer til balansen mellom glassets funksjon og glassets design. Hvert glass er designet for å få det beste ut av den aktuelle vinen eller drikken det er designet for.

 Rosenthal Maitre Vinglass kan du Bestille hos RoyalDesign!

Calice Vinglass

Rosenthal Calice Vinglass

Rosenthal Calice Vinglass

En annen glasskolleksjon med detaljer fra Rosenthal er Calice serien. Kuppelen på de ulike glassene er formet som en blomst som vokser ut av glassets stett.

Glassene har et feminint uttrykk og gjør seg godt på bordet.

Bestill Rosenthal Calice hos RoyalDesign.no!

Andre Vinglass:

Annet Kjøkkenutstyr: