Sagaform Whiskyglass – Bar Whiskyglass fra Sagaform

0

«Bar» Whiskyglass er et sett med drinkglass fra Sagaform. Glassene er utstyrt med spiss bunn som gjør at de gynger.

For de som liker å leke litt med glasset sitt når de drikker whisky er dette en morsom løsning. Whiskyglassene blir med denne funksjonen også raskt et samtaleemne og noe å leke litt med mens man nyter drinken.

Bestill Sagaform Whiskyglass hos NordicNest.no!

sagaform-whisky

Glassene er designet slik at det ikke skal være for lett å søle når man svinger og leker med glasset. Dette forutsetter selvfølgelig at du ikke har for mye whisky i whiskyglasset.

Sagaform Whiskyglass har et volum på 2 dl. De selges i gaveesker med 6 glass i pakken. Sagaform ønsker med sine produkter å skape gaveideer. Disse whiskyglassene er ikke noe unntak fra dette og passer godt som en gave både til studenten så vel som til far.

Se Flere Forslag til Whiskyglass!

Sagaform Whiskyglass

Bar Whiskyterninger fra Sagaform

Sammen med Sagaform whiskyglass finner man i Bar-serien også et sett med whiskyterninger. Mange liker «whisky on the rocks», men ønsker samtidig ikke å vanne ut eksklusiv whisky med smeltet isbitvann.

sagaform-whiskyterninger

Med Sagaform sine whiskyterninger kan man kjøle ned whiskyen uten å vanne ut drinken. Whiskyterningene er laget av granitt, så whiskyen vill bokstavelig talt være «on the rocks».

Terningene fungerer enkelt og greit ved at du lar steinene ligge i fryseren i en periode før du serverer drinken. Whiskyterningene kan igjenbrukes. Det er bare å skylle de, eller vaske de i varmt vann, og legge de tilbake inn i fryseren.

Bestill Sagaform Whiskyterninger hos NordicNest.no!

sagaform-whiskysteiner

Whiskysteinene kommer i pakker på 9 stykker og har en tilhørende tøypose som gjør det lettere å oppbevare steinene.

Bestill Sagaform Whiskyglass!