Sansaire Sous Vide Maskin

0
Sansaire Sous Vide Maskin

Sansaire Sous Vide Maskin

Sous vide har de siste årene blitt en stadig mer populær måte å tilberede mat på. Spesielt når man skal tilberede kjøtt, er sous vide en ny og spennende metode for å oppnå perfekt temperatur.

Sous vide betyr «under vakuum». Maten lages ved at man vakuum-pakker det man ønsker å tilberede i plast. Ved hjelp av sous vide maskinen varmer man opp vannet til ønsket temperatur og putter maten i vannet.

Bestill Sansaire Sous Vide Maskin hos Coolstuff.no!

Ønsker man for eksempel å steke et stykke indrefilet av storfe til 54 grader, stiller man inn sous vide maskinen til 54 grader.

På denne måten unngår man at kjøttet blir for mye stekt ytterst og for lite stekt innerst. Indrefileten får i stedet en jevn temperatur på nettopp 54 grader. (Se ulike sous vide temperaturer hos Sous Vide Norge)

På bildet under ser du kjøtt laget med Sansaire sous vide maskin til venstre, sammenlignet med en vanlig stekepanne til høyre. Den jevne temperaturen sørger for at kjøttet blir jevnere varmet opp.

Sous Vide Forskjell

Sansaire – En Mindre, og mer Praktisk Sous Vide Maskin

Den klassiske sous vide maskinen er gjerne en større maskin inkludert vannbad. Disse tar gjerne stor plass på kjøkkenbenken når de er i bruk, men også ekstra skapplass når den ikke blir benyttet.

Sansaire sous vide maskin, eller «sous vide sirkulator», er en langt mindre og dermed lettere håndterlig maskin. Der en klassisk sous vide maskin kommer med eget vannbad, kan man med Sansaire sous vide sirkulator i stedet benytte en vannbalje, eller en større kjele til oppvarming.

Forstå mer av hvordan sous vide maskinen fungerer i videoen under:

Bestill Sansaire Sous Vide Maskin Her!

Sous Vide Gjør Matlagingen Enklere

Sansaire Sous Vide Maskin

Sansaire Sous Vide Maskin

Tidligere var sous vide forbeholdt profesjonelle restauranter, men med utstyr som Sansaire sin sous vide maskin er denne teknologien nå også tilgjengelig for hjemmekokken.

Selv om sous vide høres avansert ut, er det nettopp enkelheten som gjør denne metoden å lage mat på så spesiell.

Der man før risikerte å steke kjøttet for mye, eller for lite, er man med sous vide sikker på hvilken temperatur kjøttet ender opp på. Det er bare å stille inn maskinen og vente i henhold til instruksene.

Les mer om Sansaire Sous Vide Maskin!