Satake Knivlist – Magnetlist i Tre til Kokkeknivene

0

Satake knivlist er en solid magnetlist skjult bak et lag med tre. Knivlisten i tre fra Satake kommer i alternativer som eik, valnøtt og bøk. Knivlisten finnes også i utgaver i rustfritt stål.

De ulike tresortene gir et eget preg og farge på knivlisten slik at du kan velge den knivlist som best passer til ditt eksisterende interiør på kjøkkenet.

Bestill Satake Knivlist hos KitchenTime.no!

Satake Knivlist

Satake Knivlist

Satake knivlist har en lengde på 50 cm. Enkelte av utgavene finnes også i lengre alternativer om du skulle ha behov for dette. Høyden på knivlistene er på 5 cm. Se produktbeskrivelsen for den enkelte list før du bestiller. Knivlisten monteres ved å feste den med to skruer.

Knivlisten er av meget høy kvalitet og har en sterk magnet som holder godt på knivene. Med sine 50 cm har knivlisten plass for opptil 10 ulike kniver.

Satake Knivmagneter finner du hos KitchenTime.no!

Knivlist Rustfritt Stål

Knivlist Rustfritt Stål

Satake Kniver

Ved siden av knivlist har Satake også et godt utvalg med kokkekniver, knivsett og utstyr til disse. Satake Houcho  er en serie med kokkekniver laget for de som er glad i matlaging. Houcho er en tradisjonell type kokkekniver som fungerer godt både for nybegynnere og kokker.

Houcho Kniver Satake

Houcho Kniver Satake

Knivbladet på kniven er laget i mykt stål, mens håndtaket er laget i magnoliatre. Knivene finnes i et bredt utvalg fra kjøttkniv, grønnsakskniv, shashimikniv, brødkniv, skallkniv og allround kniv.

Bestill Houcho Kniver fra Satake!

Du behøver ikke å ha Satake kniver for å benytte en Satake knivlist. Knivlisten fungerer godt på alle typer kniver så lenge de er av stål.
satake-knivsett

Bestill Satake Knivlist hos KitchenTime.no!