Silikon Bakematte – Bakematte fra Lékué

0

En bakematte gjør bakingen langt enklere. Rull ut bakematten der du måtte ønske og påfør deigen. Lékué bakematte er antiklebende så det er ikke nødvendig å benytte ekstra mel når du behandler deigen.

Bakematten med baksten på kan så plasseres på en stekeplate og settes i komfyren på temperaturer opp til 220 grader celsius. Bakverket vil ikke feste seg til Lékué bakematte under stekingen.

Bestill Silikon Bakematte fra Lékué

Silikon Bakematte

Silikon Bakematte

Lékué sin silikon bakematte finnes i størrelsene 30×40 cm og 40×60 cm. Min standard komfyr hadde en størrelse på 30×40 cm, så mål gjerne opp dette slik at du bestiller riktig størrelse. Bakematten kan også benyttes i mikrobølgeovn.

Silikon bakematte fra Lékué kan også rengjøres i oppvaskmaskinen.

Bakematte i Silikon og Glassfiber

Det som skiller Lékué bakematte fra konkurrentene er materialet de er laget av. Lékué bakematte er laget i en kombinasjon av fiberglass og platinumsilikon.

Denne kombinasjonen av materialer gjør det ifølge selskapet mulig å rulle sammen eller brette sammen bakematten uten at den tar skade av dette.

Lékué Bakematte i Silikon Bestiller du hos KitchenTime.no!

Kombinasjonen av silikon og fiberglass sørger også for at Lékué bakematte har god varmefordeling samtidig som den er non-stick / antiklebende.

Stekepapir og Bakematte

Bakematte benyttes også til å behandle deig.

Det er lett å tenke på en slik silikon bakematte kun som et stekepapir som benyttes i stekeovnen, men den fungerer altså godt også som en non-stick bakematte der man kan behandle og kjevle ut deigen. Dette gjør det lett å håndtere deigen, samtidig som det er lett å forflytte baksten over til stekeplaten.

Silikon Bakematte Bestiller du hos KitchenTime!

Dette kan være spesielt praktisk på større eller tynne bakverk som for eksempel pizzadeig, eller ved bakst av pepperkaker og lignende.