Silikonformer – Brødform, Muffins og Kakeform i Silikon

0
Silikonformer

Silikonformer

Eva Solo silikonformer er laget i varmeresistent silikon. Serien «Eva Soft» inneholder brødformer, kakeformer og former til muffins i silikon.

Se alle Silikonformene her!

Silikonformene har høy temperaturtoleranse og tåler temperaturer fra -40 til +220 grader celsius. Dette gjør at du både kan benytte de til steking så vel som oppbevaring i fryser eller kjøleskap. Silikonformene fra Eva Solo kan også benyttes i mikrobølgeovn.

Et «Non-stick» belegg sørger for at silikonformene lett slipper det du baker. Dette selv uten at du smører de inn. En silikonform er også lettere å tømme da de er mer fleksible enn for eksempel brødformer og kakeformer i metall.

Silikonformene fra Eva Solo har mottatt gode tilbakemeldinger rundt omkring i ulike forum og blogger på nettet.

Eva Solo Brødform i Silikon

Brødform Silikon

Brødform Silikon

Eva Solo sin brødform i silikon er på 2,3 liter i volum. Dette tilsvarer en lengde på ca. 30 cm. Brødformen slipper brødet lett og du slipper at noe blir hengende igjen.

Da disse silikonformene tåler høy varme kan denne brødformen vaskes i oppvaskmaskinen.

Selv om dette er en brødform er det selvfølgelig også mulig å benytte denne til annet som skal stekes i former av denne størrelsen. Eventuelt om du lager noe som trenger å kjøles ned i kjøleskapet eller fryseren.

Brødformen bestilles hos RoyalDesign!

blanklinje

Kakeformer i Silikon

Kakeform Silikon

Kakeform Silikon

Eva Solo har også flere ulike kakeformer i silikon. Også kakeformene har god temperaturtoleranse og «Non-stick» belegg for å gjøre arbeidet langt enklere.

Se de ulike kakeformene her!

Den runde kakeformen fra Eva Solo har en diameter på 24 cm og en kapasitet på 2,3 liter.

Eva Solo har også en nydelig bamseformet kakeform i silikon som er ideell om du ønsker å lage noe spesielt til barnebursdag eller barnedåp.

blanklinje

Muffinsformer

Muffinsformer silikon

Muffinsformer silikon

Innenfor muffinsformer finner du to alternativer innen silikonformer fra Eva Solo. Det finnes en muffinsform med 12 mindre muffins, og en muffinsform med 6 store muffins.

Hvilken av disse du ønsker kommer mye an på hva slags muffins du liker og i hvilken sammenheng du ønsker å servere de.

De ulike muffinsformene kan kjøpes her!

blanklinje

Annet Kjøkkenutstyr: