[WPWD]

Blir Det Mulighet for Grilling i Dag?

Med værdata fra Yr.no har du nå mulighet til å sjekke grillværet her på Kjokkenutstyr.net. Oversikten viser værvarselet for i dag og de nærmeste 4 dagene slik at du lettere skal kunne planlegge grilling fremover.

Du kan velge mellom 33 ulike større byer og tettsteder for å finne været nærmest der du ønsker å grille. Klikk på ønsket sted i menyen under væroversikten for å få ønsket værmelding!

Relaterte Produkter

Hamburgerpresse – Benytt en hamburgerpresse for å få hamburgerne formet like både i størrelse og tykkelse. Med en hamburgerpresse oppnår du også enklere mer kompakte hamburgere. Hjemmelagde hamburgere smaker gjerne litt bedre på grillen.

Biffbestikk – Om du skal grille større kjøttstykker vil et godt biffbestikk være perfekt. Vi har skrevet om flere ulike typer biffbestikk slik at du skal finne et sett som matcher dine ønsker.

Alternativer om du må Grille Innendørs

Grillpanne – Dersom været ikke skulle tilsi grilling utendørs kan en grillpanne gi i det minste litt av den samme opplevelsen inne på kjøkkenet. Grillpannen sørger for å gi de typiske rillene i kjøttet som vi kjenner fra grilling utendørs. Grillpannen sørger også for at du slipper å steke kjøttet i sitt eget fett og vann.

Bordgrill – Med en elektrisk bordgrill har du muligheten til å ta grillingen innendørs ett steg videre. Bordgrillen har mye av det sosiale aspektet som en vanlig grill besitter. De elektriske bordgrillene gir også mulighet for å grille roterende grillspyd samt biff så vel som ventepølse.

Panini Grill – Selv om det heter panini grill betyr ikke dette at du kun kan steke panini i denne. Mange benytter også panini grillen til å steke alt fra hamburgere til kjøtt og fisk.

Raclette Grill – En annen god innendørs grilll er raclette grillen. Raclette grillen finnes i flere alternativer hvor du også kan grille på steinplate. Det unike med raclette grillen er osteskålene under grillen som fungerer som en dipp eller garnityr til den grillede maten.