Smart Hofteforkle til Baristaen

0

Dersom du jobber som barista i en kaffebar, har du sikkert opplevd at det blir mye søl på klærne i løpet av dagen. Selv om man kanskje ikke tenker på kaffebrygging som den aktiviteten som gir mest søl, vil man stadig oppleve å få både kaffe og melk på fingrene.

De fleste cafeer selger også ulike rundstykker, bagetter og annen gjærbakst, som også legger igjen mye mel og smuler.

Disse kaffe og mel-restene har en tendens til å ende opp på klærne. Det er fort, når man har fått litt kaffe på fingrene, og bare tørke dette raskt av på buksen eller t-skjorten.

En smart løsning på dette er å bruke et forkle. Det finnes større bakeforkle og grillforkle som passer om man virkelig er involvert i matlaging. Dersom man håndterer kaffe og bakevarer som gir mindre søl kan man gjerne nøye seg med et mindre hofteforkle.

Hofteforkle med Caféens Logo

Dersom du driver en liten café eller en kaffebar kan det være behov for å kjøpe inn et større antall forklær til betjeningen. Hofteforkle på bildet over er laget i 50 % CVC bomull og 50 % polyester.

Forkleet selges i pakker på 100 stykker, slik at du har til hele betjeningen, og også kan bytte ut fortløpende etter hvert som forkleet blir slitt.

Bestill Hofteforkle med Logo hos Tex-Tryk!

Tex-Tryk, som selger hofteforkledene, jobber med trykk av fritidstøy og arbeidstøy. Dette gjør at du kan bestille forkleder påtrykket med caféens firmalogo. Med logotrykk på forkledet vil du lettere kunne styrke merkevaren til bedriften.

Tex-Tryk har også et bredt utvalg av t-skjorter og gensere hvor du også kan få navn på caféen og logo påtrykket.

Forkle i Andre Materialer og Størrelser

Selv om det som barista gjerne er praktisk med et kortere hofteforkle, er det mange som gjerne ønsker et større forkle.

Vi har tidligere skrevet om kjøkkenforkle i skinn. Disse er først og fremst benyttet på kjøkkenet eller til grillingen, men de kan også benyttes bak kaffebaren.

Kjøkkenforklær og hofteforklær kommer ved siden av skinn og lær også i utgaver i dongeri og annen bomull. Disse finnes som hofteforkle, midjeforkle, og større grillforkle.