Spennende Tebrygging fra Tehuset i Lille Grensen

0

Tehuset i Lille Grensen i Oslo har flere ganger blitt kåret til «Byens beste te» i Aftenposten. Dette skyldes nok mye at de benytter høy-kvalitets teblader, men de har samtidig en spesiell måte å brygge teen på som jeg ikke har sett hos noen tebrygger tidligere.

Daglig leder i Tehust i Lille Grensen , Kjetil Eide, hevder selv at mye av bakgrunnen for deres gode te er den spesielle bryggeprosessen de benytter.

Tebryggeren fungerer ved at du putter de ønskede tebladene ned i bryggeren og forsiktig heller i varmt vann. Når teen har brygget i ønsket tid plasseres tebryggeren over enten tekannen eller direkte over tekoppen. Tebryggeren åpner seg og teen vil så renne ned i kannen. Du kan lese mer om denne tebryggeren her!

Tebryggeren er utstyrt med et filter i rustfritt stål som sørger for god filtrering og ren og klar te.

Selve tebryggeren er laget i Tritan som sørger god kvalitet og holdbarhet på produktet.

Denne måten å brygge te på sørger for at man får ut hele potensialet av tebladene. Samtidig gjør den det mulig å benytte de samme tebladene flere ganger.

Tebryggeren er tilgjengelig for salg i Tehusets’ lokaler i Lille Grensen, og den kan også bestilles fra deres nettsider.

Butikken importerer selv denne tebryggeren, bruker den når de lager te til sine gjester og er meget stolte av produktet.

Klikk her om du ønsker å bestille eller lese mer om dette produktet!

Relaterte Tebryggere og Tekanner