Steketermometer til Biff – Blinker Når Biffen er Ferdig

0
Steketermometer Biff

Steketermometer Biff

Det kan være vanskelig å få biffen perfekt stekt. Ofte er man redd for at den skal bli for blodig, slik at man ender med å steke den for mye.

Dette smarte steketermometeret for biff sørger for å si ifra når biffkjøttet er perfekt. Steak Champ steketermometer er utstyrt med en lyspære som starter å blinke når biffen oppnår riktig temperatur.

Når termometeret starter å blinke legger du biffkjøttet til side for å hvile. Pæren vil slutte å blinke når biffen har hvilt ferdig og er klar til servering.

Les mer om Steak Champ Steketermometer hos Coolstuff.no!

Biff Steketermometer for Medium og Medium/Rå

Steak Champ steketermometer for biff finnes i to utgaver. En for medium stekt og en for medium/rå. Her velger du rett og slett det termometeret som passer dine ønsker for en perfekt stekt biff.

Bestill Steak Champ Steketermometer hos CoolStuff.no!

Steketermometeret kan benyttes på grill eller i stekepannen. Steketermometeret er utviklet i Tyskland der de har testet teknologien på over 650 biffer i ulik tykkelse. Dette for å finspisse teknologien slik at du får den perfekte biffen på din tallerken.

Se også OBH Nordica Trådløst Digitalt Steketermometer!

Hvordan Fungerer Steak Champ Steketermometer?

Steketermometer Instruksjoner

Steketermometer Instruksjoner

Steak Champ steketermometer er forhåndsinnstilt for enten medium eller medium/rå biff (se steketemperaturer for biff her).

Når du skal benytte steketermometeret klargjøres det ved at du plasserer det i aktivatoren før det føres inn i kjøttstykket.

Følg med på biffen og snu når undersiden har oppnådd den ønskede fargen. Etter biffen er snudd er det bare å vente på at steketermometerets lampe skal begynne å blinke.

Når lampen blinker tas kjøttet av varmekilden og legges til hviling. La kjøttet hvile til lampen slutter å blinke. Når steketermometeret ikke lenger blinker er biffen klar for servering.

Annet Kjøkkenutstyr: