Steketermometer – Digitalt Trådløs Steketermometer

0
Steketermometer

Steketermometer

Digitalt trådløst steketermometer fra OBH Nordica. Steketermometeret består av en sender som plasseres i kjøttet som skal stekes, og en mottaker som oppdaterer kjernetemperaturen på det digitale displayet.

Med et steketermometer har du mer kontroll på stekeprosessen når du skal steke større kjøttstykker i stekeovnen. OBH Nordica steketermometer kan også benyttes på grillen.

Les mer om OBH Nordica Trådløse Steketermometer her!

Trådløs Digital Mottaker med 30 Meter Radius

Med 30 meter radius på steketermometeret kan du med andre ord følge med på temperaturen på kjøttet du steker fra kjøkkenbenken, eller med avis og kaffekopp ved kjøkkenbordet. Om du ikke har for tykke vegger imellom kan du faktisk ta med steketermometeret ut på terrassen og følge med derfra.

OBH Nordica Steketermomterer Bestiller Du Hos KitchenTime.no!

Temperaturinnstillinger for Kjøtt og Fisk

OBH Nordica Ovn og BBQ steketermometer har innstillinger for en rekke ulike typer kjøtt slik at du lettere kan velge korrekt steketemperatur.

Du kan også benytte din egen ønsket temperatur på dette steketermometeret om dine preferanser ikke er i samsvar med OBH Nordica eller om du skal steke noe som ikke ligger lagret i innstillingene.

Steketermometeret har innstillinger for oksekjøtt og viltkjøtt, kalvekjøtt, lammekjøtt, svinekjøtt, kylling, kalkun, fisk og hamburgere.

For oksekjøtt og viltkjøtt kan du velge innstillinger for «well done», «medium», «medium rare» og «rare». Det finnes også ulik stekingsgrad på flere av kjøtt typene hvor dette er naturlig.

Du kan se en oversikt over temperaturene OBH Nordica benytter på side 29 i deres online bruksanvisning.

Funksjonelt Trådløst Steketermometer med Lekkert Design

Det trådløse steketermometeret fra OBH Nordica har et lekkert design som tar seg pent ut på kjøkkenbenken.

OBH Nordica trådløst steketermometer har samtidig et enkelt stativ slik at du kan ha termometeret stående på bordet. Stativet kan også benyttes til oppheng.

Med en opp til 30 meter rekkevidde har du mulighet til å følge med på stekingen av kjøttet på avstand, uten å måtte åpne stekeovnen for å sjekke temperaturen.

Steketermometeret har en egen varselfunksjon som forteller når kjøttet har oppnådd ønsket kjernetemperatur. Når riktig temperatur er oppnådd vil termometeret gi fra seg et lydsignal samt at et blinkende ikon vises på skjermen sammen med den oppnådde temperaturen.

Nålen som benyttes må stikkes inn i kjernen på kjøttet. Sørg for at du ikke stikker nålen for langt eller for kort inn slik at du har korrekt grunnlag for å måle temperaturen. Nålen har en varmetoleranse opp til 380 grader celsius.

Klikk Her for å Se Pris og Bestille OBH Nordica Steketermometer!