Stelton Brødboks – Rig-Tig by Stelton BOX-IT Brødboks

0

En brødboks skal dekke en rekke behov. For det første skal den ta godt vare på brødet. Samtidig skal den være praktisk i bruk, og ta seg godt ut på kjøkkenbenken.

Stelton brødboks

Stelton har med sin Rig-Tig By Stelton BOX-IT brødboks fått til nettopp dette. Stelton brødboks er flott og se på, samtidig som den tar godt vare på brødet.

Bestill Stelton Brødboks hos Shopping 4 Net!

Stelton BOX-IT brødboks i Rig-Tig serien er designet av de tyske designerne Markus Jehs og Jürgen Laub. Brødboksen er smart og stilren og passer bra inn i de fleste kjøkkendesign.

Hvit Stelton brødboks

Stelton brødboks er tilgjengelig i et godt utvalg med farger. Velg mellom blå, grå, svart og hvit brødboks.

Selve brødboksen er laget i melamin kombinert med 30 % fibre fra bambus. Lokket er laget i bambus tre, og fungerer også som en skjærefjøl hvor du kan skjære opp brødet.

Stelton Brødboks Finnes også hos Nordic Nest!

Stelton brødboks har en lengde på 34,5 cm, og en bredde på 23 cm. Høyden på brødboksen er på 12,3 cm.

Matchende Smørboks til Brødboksen

Stelton brødboks med smørboks

Som en del av BOX-IT serien fra Rig-Tig by Stelton finner man også en matchende smørboks. Smørboksen er laget i melamin og bambus, og er designet i samme stil som Stelton brødboks.

Finn Stelton Smørboks hos Shopping 4 Net!

Dette gjør at du kan kombinere brødboksen og smørboksen på frokostbordet. En pen smørboks gjør seg gjerne bedre en smørboksene man kjøper i butikken.

Stelton Smørboks

Stelton BOX-IT smørboks har en lengde på 15,5 cm, og en bredde på 11,5 cm. Høyden på smørboksen er på 6 cm.

Prisvinner – German Design Award 2015

Stelton Box-IT brødboks ble kåret til vinneren av German Design Award i 2015, i kategorien «Excellent Product Design Kitchen & Household».

Stelton Rig-Tig Brødboks

Juryen begrunnet dette med at Stelton RIG-TIG brødboks var stilfull, samtidig som det skli-frie lokket var lett og håndtere og fungerte godt som skjærefjøl.

Juryen bemerket også at det høy-kvalitets melamin / bambus materialet var lett å rengjøre.

Bestill Stelton Brødboks hos Nordic Nest!