Støvsugertest – Finn den beste Håndstøvsuger til Kjøkkenet

0

For deg som liker å innrede kjøkkenet, er det åpenbart at det gjerne skal være så praktisk som overhodet mulig. Det er viktig å kunne forene estetikk og funksjon, og det er det heldigvis noen produkter som får til.

Produsentene har skjønt at nå vil vi ha et godt produkt med flott design som passer inn som en del av kjøkkeninnredningen. Det gjelder også håndstøvsugere. Her kan du lese mer om hvordan du finner den beste, og kan oppgradere kjøkkenet.

En håndstøvsuger er uunnværlig på kjøkkenet

En håndstøvsuger er faktisk en helt uunnværlig kjøkkenhjelp, men de fleste vet det ikke før de prøver selv. En håndstøvsuger er en oppgradering fra å kunne holde det halvrent mellom de store rengjøringsøktene en gang om uken, til å kunne vedlikeholde et plettfritt kjøkken til enhver tid.

Du skal ikke undervurdere et plettfritt kjøkken. Det er nemlig utrolig deilig å slippe å skulle leve med smulene fra mandagens frokostbord helt frem til søndag. Med en håndstøvsuger blir det mer overkommelig å fjerne, og uten å måtte styre med å dra frem den tunge, gamle støvsugeren eller leke med feiebrett og kost. En håndstøvsuger er rett og slett den enkleste og beste løsningen.

Når du har en håndstøvsuger har du nemlig et mye lettere tilgjengelig alternativ til den vanlige støvsugeren, som unektelig er litt voldsom å dra frem hvis man bare skal støvsuge opp litt smuler etter frokosten. Derfor er det utrolig deilig å ha en håndstøvsuger tilgjengelig, som man bare kan sveipe over området man skal rengjøre. Men hvordan finner man den beste?

En håndstøvsuger er altså et uunnværlig redskap på kjøkkenet, men det finnes utrolig mange modeller å velge mellom. De store støvsugerprodusentene, Bosch, Miele, Dyson og Electrolux, har alle sin versjon av en håndstøvsuger.

Det vil si at du har mange gode alternativer å velge mellom, og selv om man gjerne vil ha en håndstøvsuger som passer inn i innredningen på kjøkkenet, så er det lurt å se litt på tekniske spesifikasjoner også, og ikke bare utseende og pris. Det finnes mange praktiske modeller som man kan henge på veggen i en lader og bare ta frem når man trenger den.

Derfor er det lurt å bruke en støvsuger test som du lett kan finne på Støvsugertest. Her ser du nemlig håndstøvsugere som blir testet etter helt objektive kriterier, og det er lett å se hvilken som blir kåret til best i test, altså som testvinner.

Electrolux eller Dyson – hvilken håndstøvsuger er best i test?

I en støvsuger test tester man forskjellige håndstøvsugere etter en rekke kriterier. Så ser man hvordan de forskjellige støvsugerne presterer ut ifra dem. Når man skal finne en best i test støvsuger, så tester man som regel batterikapasitet, altså hvor lenge man kan støvsuge med håndstøvsugeren før den skal lades opp, hvor mye støv den kan oppbevare før du må tømme beholderen og hvor god sugekraft den har. Dette er noen av de viktigste punktene når man skal teste håndstøvsugere.

Både Electrolux og Dyson er populære valg når det kommer til håndstøvsugere. Det er blant annet fordi det har vært veldig mye hype rundt Dyson, fordi du får flere støvsugertyper i en og samme modell. Electrolux vinner også mange tester og blir kåret til best i test. Som regel er Electrolux håndstøvsuger også litt billigere enn Dyson, som går for å være en toppmodell.

Når man sammenligner Electrolux og Dyson med Bosch og Miele, så er det lurt å se på pris og hvordan de forskjellige modellene presterer rent teknisk. Er sugekraft viktig for deg? Så er det den som scorer best på det du skal vurdere. Er det viktigst for deg med batterikapasitet? Så skal du velge å fokusere på de modellene som har dette som fokus. Du skal med andre ord ta med dine egne behov inn i vurderingene av en håndstøvsuger test, så du er sikker på at du får en håndstøvsuger som fungerer for nettopp deg.