Suppeterrin – Server Suppe eller Gryterett i Suppeterrin!

0

En suppeterrin benyttes til å servere supper og gryteretter. En suppeterrin er praktisk som en del av et koldtbord, eller når man forsyner seg selv ved spisebordet.

I flere serviser er en suppeterrin et alternativ innen servise. Den vil da ha samme design som tallerkenene og de andre skålene og fatene i serviset.

Suppeterrin

Bestill Le Creuset Suppeterrin (Rød / Cerise)!

Dersom en suppeterrin ikke finnes som en del av ditt servise, er det et godt alternativ å finne en suppeterrin som faller i smak, både av praktiske og av designmessige årsaker.

Le Creuset Suppeterrin

Le Creuset suppeterrin er tilgjengelig i fargene svart og rød (Cerise). Suppeterrinen fra Le Creuset har et volum på 2,8 liter, en størrelse som er ganske standard innenfor gruppen.

Le Creuset suppeterrin er en del av Heritage serien, og er laget i emaljert stentøy. Dette sørger for at den er solid, med god holdbarhet både mot riper og slitasje. Emaljen begrenser samtidig at lukt, farge og fuktighet trekker inn i stentøyet.

Bestill Le Creuset Suppeterrin hos BakerenogKokken.no (Svart / Black)!

Le Creuset Suppeterrin - Svart

Suppeterrinen har et elegant utseende i kjent Le Creuset stil. Samtidig er den utstyrt med solide håndtak slik at det blir lettere å flytte suppeterrinen frem til spisebordet.

Som det meste annet av stentøy fra Le Creuset, tåler deres suppeterrin fryser så vel som mikrobølgeovn, stekeovn og oppvaskmaskin.

Lokket på Le Creuset suppeterrin er utstyrt med et utskåret hull der man kan ha øsen stikkende opp. Dette gjør at man lettere slipper at øsen faller ned i suppen eller gryteretten når man løfter av lokket.

Le Creuset Suppeterrin Bestiller du Her!

Suppeterrin til Servering av Gløgg

Selv om den har fått navnet «suppeterrin» behøver du ikke begrense deg til kun servering av supper. Vi har allerede nevnt gryteretter, som er meget anvendelig til servering i en suppeterrin.

Ved siden av dette er den meget praktisk til servering av for eksempel gløgg eller lignende varme drikker. Den røde fargen vil i så fall fungere godt som en del av serveringen under julen. Server sammen med skåldede mandler og rosiner.

Se Le Creuset Suppeterrin hos KitchenTime.no!