Tefal Fresh Express – Elektriskt Rivjern og Grønnsakskutter

0
Moulinex Fresh Express

Tefal Fresh Express Grønnsakskutter

Med Tefal Fresh Express kutter, strimler og river du raskt opp matvarer som grønnsaker eller gulost. Om du ønsker raspet gulrot til fiskekakene eller gulrotkaken, eller kanskje raspet gulost til pizza eller taco velger du en av riverne.

Om du ønsker skivet agurk til kokt laks velger du en av skive-tromlene.

Klikk her for å bestille Tefal Fresh Express Grønnsakskutter!

Med en Tefal Fresh Express grønnsakskutter er det slutt på å streve over et rivjern til du blør fra fingertuppene og svetten renner fra pannen. Putt råvarene ned i åpningen på maskinen, trykk på start og press ned.

Tilbehør til Tefal Fresh Express

Potetskiver

Potetskiver

Dette er vel strengt tatt ikke tilbehør, men heller de ulike alternativene du har for å bruke maskinen. Det kommer totalt med fem ulike kuttere som du kan variere etter hvilke behov du har.

Det er en trommel for riving, en trommel for finstrimling og en for grovstrimling. Du har også to ulike tromler som skjærer opp i tynne eller tykke skiver.

Lett å Bruke

Revet Gulrot

Revet Gulrot

Tefal Fresh Express er lett å bruke. Tromlene byttes raskt ut og alt du trenger å gjøre er å putte råvarene ned i den gjennomsiktige mottakeren og hjelpe de ned til kutteren den medfølgende presseren.

Knivene er skarpe så det kan være lurt å ta ut ledningen fra kontakten når du tar ut tromlene slik at du ikke risikerer å starte maskinen mens du gjør dette.

Grønnsakskutting og rasping er selvfølgelig noe du lett også kan gjøre med en vanlig kjøkkenkniv eller rasper, så dette er et produkt som er designet kun for å gjøre disse jobbene mye raskere og enklere.


Bestill Tefal Fress Express Grønnsakskutter hos Skousen.no!

Se gjerne i demonstrasjonsvideoen hvordan grønnsakskutteren benyttes. Dette er et kjøkkenredskap som raskt blir benyttet hver dag, enten til tilberedning av tilbehør til middag, eller til andre måltider.

Praktisk Oppbevaring

Revet Ost

Revet Ost

Selv om dette nok er et kjøkkenredskap som mange vil finne nyttig å bruke daglig, er det også tatt hensyn til effektiv og praktisk oppbevaring. Tefal Fresh Express lar deg lagre ledningen inne i selve maskinen slik at du slipper å ha denne hengende ut.

Tromlene som følger med grønnsakskutteren kan lett stables i et tårn som festes med en kopp på fremsiden av maskinen. Dette gjør at du sparer plass og at du minsker risikoen for å rote bort enkelte av tromlene.

Alle de løse delene kan vaskes i oppvaskmaskinen. Dette gjør rengjøringen svært enkel. Selve maskinen må du derimot tørke av med en klut.

Hvor kan man kjøpe Tefal Fresh Express?

Agurk i Skiver

Agurk i Skiver

Du kan bestille Tefal Fresh Express på Skousen.no. Vedlagt i pakken følger som nevnt 5 ulike tromler samt oppbevaringsboks for disse tromlene.

Klikk her for å bestille!