Termokanne – Hjelper å Holde Kaffen Varm

0
Termokanne

Termokanne

En termokanne hjelper å holde kaffen varm over lengre tid. Dette er svært praktisk da du kan trakte en full kanne på morgenen, helle kaffen i termokannen, og ha ferdig og varm kaffe utover dagen.

Det finnes en rekke ulike design og modeller innen termokanner og under har vi sett på noen av de mest populære.

Eva Solo Termokanne

Termokannene til Eva Solo finnes i en rekke farger og utgaver. Eva Solo sine kanner har dryppfri kant som sørger for at det ikke drypper kaffe på duken og at du ikke søler når du heller opp kaffekoppen.

Eva Solo termokanne finnes i fargene hvit, sort, rød, lime-grønn og lyseblå. Du kan klikke på de ulike kannene over for å bestille den aktuelle kannen. Den limegrønne termokannen finner du her!

Det finnes også mer eksklusive modeller av denne termokannen. Disse modellene er stålfarget eller i sort. Den stålfargede modellen ser du på bildet øverst i bloggposten.

Nytt av året er også en bredere modell i tilsvarende design. Også disse termokannene har en kapasitet på 1 liter og er utstyrt med dryppfri funksjonen til Eva Solo. Se mer av disse her!

Eva Solo Termokanne

Eva Solo Termokanne

Rosendahl Grand Cru Termokanne

Rosendahl Grand Cru Termokanne

Rosendahl Grand Cru Termokanne

Rosendahl Grand Cru har også flere ulike termokanner. To av deres mest populære modeller er en 1 liter kjegleformet kanne tilgjengelig i fargene svart, hvit, rød, grå, lilla og brun, samt den kuleformede kannen tilgjengelig i fargene svart, hvit, rød og vårgrønn.

Her finner du en oversikt over de kjegleformede termokannene!

 

Den kuleformede termokannen (Rosendahl Grand Cru Soft) rommer også 1 liter kaffe.

Klikk for en oversikt over Rosendahl Grand Cru Soft!

Begge kaffekannene er dobbeltvegget med et ytre lag i plast og en indre glassinnsats. Dette med unntak av kannen med ytre vegger i rustfritt stål.

Les mer om Rosendahl Termokanne her!

Rosendahl Grand Cru Soft

Rosendahl Grand Cru Soft

Termokanne fra Stelton

Stelton Termokanne Farger

Stelton Termokanne Farger

Stelton sin søyleformede termokanne er også tilgjengelig i en rekke farger. Du kan se en stor oversikt over utvalget i farger hos KitchenTime.no.

Termokannen fra Stelton er designet av Erik Magnussen og er designet med en to lags vegg med ABS plast på utsiden og glassbeholder på innsiden.

 

Stelton Termokanne Gavepakke

Stelton Termokanne Gavepakke

Stelton termokanne finnes i flere størrelser. Du kan få den med kapasitet til 1 liter kaffe eller en mindre modell som har plass til 0,5 liter.

«Rocket Stopper» funksjonen på denne kannen sørger for at tuten på kannen åpner seg når du starter å helle, for så å lukke seg igjen når du setter kannen fra deg. Dette hjelper til å bevare varmen på kaffen lengere.

Les mer og Bestill Stelton Termokanne hos RoyalDesign!