Theo Tekanne – Stilig Tekanne fra Stelton

0

Theo tekanne er en del av det nye teserviset Theo fra Stelton. I tillegg til deres tekanne finner du i Theo serien kaffekanne med traktefilter, sukkerkopp, tekopper, miniskål som kan benyttes til telys, tevarmer, melkekanne og presskanne.

Theo Tekanne Stelton

Theo Tekanne fra Stelton

Bestill Theo Tekanne hos NordicNest.no!

Theo spiller selvfølgelig på ordet te, noe som beskriver hva serien er tenkt å brukes til. Theo serien er designet for å stimulere sansene slik at du kan nyte et avslappet øyeblikk med din favoritt te eller kaffe.

Theo tekanne er produsert i matt skandinavisk stentøy med detaljer i asiatisk bambus. Dette gir et rustikk utseende i sort matt stentøy med en blank glasur. Det lyse håndtaket og lokket i bambus er med på å skape en kontrast til den mørke tekannen.

Se Utvalget Innen Theo Serien fra Stelton!

Theo Tevarmer

Theo Tekanne med Tevarmer

Ved siden av Theo tekanne kan man også kjøpe en tevarmer som tilbehør. Dette er et stativ som er laget i stentøy på samme måte som tekannen. Her kan du plassere et telys og benytte dette til å bevare varmen i tekannen lenger.

Bestill Theo Tekanne hos Nordic Nest!

Ved siden av å sørge for å holde tekannen varm, er Theo telysvarmer sammen med telyset med på å skape en ekstra god og avslappet stemning rundt te-drikkingen.

Nordisk Design

Theo Serien fra Stelton

Theo Serien fra Stelton

Theo tekanne og resten av Theo serien er designet av Francis Cayouette. Francis Cayouette sine design er kjennetegnet av hans kjærlighet for hverdagslivet. Hans design er gjerne industrielt preget samtidig som funksjonaliteten er tatt vare på.

Theo serien er inspirert av det nordiske landskapet og vår minimalistiske «less is more» kultur innen design.

Les mer om Theo Tekanne!

Andre Tekanner

Ved siden av Theo tekanne finnes det også en rekke andre spennende tekanner å velge mellom. Hvilken tekanne du velger kommer gjerne an på hva du liker i farger og fasong kombinert med hvilken situasjon du oftest drikker te i. Se gjerne vår oversikt over tekanner for mer inspirasjon!