Vaffeljern – Store Stekejern – Flere Test-Vinnere!

0

Vafler er kjempegodt, men det hjelper mye å ha et godt vaffeljern. Under ser du en oversikt over ulike jern som har vunnet og kommet høyt i ulike tester.

Når du skal kjøpe vaffeljern må du tenke på hva slags vafler du ønsker og hvor mange du skal steke. Noen jern lager store og tykke vafler. De finnes også med både 4, 5 og 6 vaffelhjerter samt at du kan velge mellom enkelt, og et mer effektivt, dobbelt vaffeljern.

Wilfa Vaffeljern «Hjerte Stor» – Vinner av Test i Dagbladet 2011

Wilfa Vaffeljern

Wilfa Vaffeljern

«Hjerte Stor» jernet fra Wilfa kom best ut i dagbladet.no sin test i 2011 der de testet 6 ulike jern til vaffelsteking. Av vaffeljernene brukt i testen var det dette jernet som ga de sprøeste og beste vaflene.

Les mer om Wilfa «Hjerte Stor» hos CDON.no!

Som det ligger i navnet lager dette vaffeljernet store vafler. Vaffelplatene består av hele 6 vaffelhjerter. Mellomrommet mellom stekeplatene er på hele 1 cm og diameteren på platene er ca 21 cm.

Vaffeljernet fra Wilfa kommer også med egen øse slik at du får akkurat riktig mengde vaffelrøre når du skal steke. Wilfa-jernet har samtidig justerbar termostat slik at du kan steke vaflene etter ønsket styrke. Bestill Wilfa vaffeljern hos CDON.no!

Wilfa har også doble vaffeljern. Les mer om disse her!

Åviken 904 – Vinner av Smartson.se Test 2012 og Testfakta.se 2013

Åviken 904

Åviken 904

Åviken 904 jernet kom på 1. plass i Smartson.se sin test av vaffeljern i 2012. Samtidig kom den på 1. plass av de nye vaffeljernene i testen til Testfakta.se fra 2013.

Jernet skiller seg fra de andre i denne oversikten ved at det er formet firkantet. Vaflene har en størrelse på 19 cm og består av 4 vaffelhjerter.

Mer om Åviken 904 hos CDON.no!

Modellen 904 er en av Åviken sine klassikere og har vært i salg i mange år. Her får du luftige og sprø vafler som er jevnt stekte. I testen til Testfakta.se fikk jernet ekstra plusspoeng for at det kom lite røyk og os når det var i bruk.

Bestill Åviken 904 Vaffeljern hos CDON!

Åviken har også flere ulike jern som dette doble vaffeljernet.

OBH Nordica «King Size» Vaffeljern – 2. Plass Smartson.se Test 2012

OBH Nordica Vaffeljern

OBH Nordica Vaffeljern

«King Size» jernet fra OBH Nordica er også et stort vaffeljern med en vaffeldiameter på 20 cm. Jernet gir 6 hjerter per vaffel.

OBH «King Size» jernet kom på 2. plass i smartson.se sin test fra 2012 der den fikk pluss for høy kvalitet og mange temperaturinnstillinger.

Les mer om King Size Vaffeljern fra OBH Nordica hos RoyalDesign.no!

Temperaturinnstillingene på «King Size» jernet gjør det mulig å tilpasse stekemåten etter hvordan du liker vaflene best. Noen liker de meget godt stekte, mens andre vil ha de lysere. Skalaen på dette jernet er på hele 6 nivåer. Her kan du prøve deg frem til du finner den steketemperaturen som passer deg best.

Andre Stekejern:

Annet Kjøkkenutstyr: