Vaffeloppskrift? Gratis Oppskriftshefte fra Wilfa

0

vaffelhefteSer du etter oppskrifter på vafler? Wilfa er kjent for sine vaffeljern og har i sammenheng med dette utgitt et gratis oppskrifthefte fullspekket med vaffeloppskrifter.

Om du trodde vafler var vafler, eller at det kanskje fantes et par unntak som grove eller belgiske variasjoner så bør du forberede deg på en overraskelse.

Oppskriftheftet fra Wilfa inneholder til sammen 18 ulike variasjoner som gir mange muligheter for nye vaffelopplevelser.

Vaffeloppskriftene er samlet fra ulike steder i Norge slik at de gjenspeiler ulike tradisjoner samtidig som variasjonene også gir mulighet for å variere vaflene til ulike anledninger.

Se også: Vaffeljern til bål!

Kilde: issuu.com

Av vaffeloppskriftene i dette heftet finner du blant annet lavkarbo vaffel, nordlandsvaffel, Kikut vaffel og Sjømannskirkens «New York vaffel» som i 2010 ble kåret til verdens beste vaffel.

Det er Sjømannskirken selv som har disse kåringene. New York vaffelen vant igjen i 2013. I 2008, 2011 og 2012 var det København vaflene som vant. Denne oppskriften finner du her!

Videre finner du i dette heftet frokostvaffel, kanelvafler, havregrynsvafler og mye annet. Med disse oppskriftene vil du kunne prøve deg frem og finne favoritter i en lang tid fremover.

Oppskriftheftet fra Wilfa har fått navnet «Der det er vafler er det Hjerterom» og beskriver nok godt ideen bak dette heftet. Oppskriftene er innsendt fra ulike vaffelentusiaster fra hele landet som nettopp har ønsket å dele sine beste vaffeloppskrifter.

Belgisk vaffeljern!