Victorinox Brødkniv – Flotte Brødkniver fra Victorinox

0

Victorinox brødkniver finnes i en rekke utgaver. Fra deres klassiske brødkniv i rosentre til de mer moderne brødknivene i valnøtt-tre eller fibrox.

Victorinox Brødkniv

For mange er brødkniven gjerne den kniven man benytter oftest på kjøkkenet. Brødkniven fungerer selvfølgelig bra når man skjærer opp brødskiver til frokost eller lunsj, men fungerer også godt til bruk både for kjøtt og grønnsaker.

Victorinox brødkniver finnes gjerne i mindre og større utgaver. Brødknivene kan også ofte kjøpes i sett sammen med andre populære Victorinox kniver.

Victorinox Brødkniv i Rosentre

Victorinox Rosentre Brødkniv

Brødkniven i rosentre fra Victorinox har et behagelig håndtak i klassisk polert tre. Treet dyrkes i India og er FSC-sertifisert.

Rosentreet som benyttes er et hardt treslag med høyt oljeinnhold og lavt krympetall. Knivbladet er laget i rustfritt stål og er skarpe og lette å rengjøre.

Bestill Victorinox Rosentre Brødkniv hos Bakeren og Kokken!

Victorinox brødkniv i rosentre bør på grunn av treskaftet vaskes for hånd, og tørkes av etter bruk. Dette for å bevare skaftet og kniven lengst mulig.

Victorinox Swiss Modern Brødkniv i Valnøtt-tre

Victorinox Swiss Modern Brødkniv

Victorinox sin Swiss Modern brødkniv i valnøtt-tre har et håndtak i Europeisk valnøtt-tre. Håndtaket har en ergonomisk form som er varm, naturlig, og geometrisk utformet for å gi brødkniven en moderne følelse.

På lik linje med Rosentre brødkniven er Swiss Moden opprinnelig designet som en konditorkniv som også blir benyttet som brødkniv.

Bestill Victorinox Swiss Modern Brødkniv hos Bakeren og Kokken!

Swiss Modern brødkniv fra Victorinox er i motsetning til de andre brødknivene fra Victorinox kun tilgjengelig i en mindre utgave med knivblad på 22 cm.

Fibrox Brødkniv fra Victorinox

Victorinox Fibrox Brødkniv

Fibrox er en populær serie med kniver fra Victorinox. Håndtakene er laget i behagelig thermoplast som egner seg godt for profesjonelt kjøkkenhåndverk.

Fibroxhåndtaket sørger for godt grep både i våte og tørre omgivelser. Brødkniven kan vaskes i oppvaskmaskin på opp til 150 grader, men det er anbefalt at den til daglig vaskes for hånd.

Bestill Fibrox Brødkniv fra Victorinox!

Fibrox brødkniv fra Victorinox ble opprinnelig designet for å være en konditorkniv, og egner seg godt til å skjære opp og flytte kakebunner. Brødkniven kan samtidig benyttes som kakespade og dekorasjonsredskap.

Se Flere Brødkniver!