Wedgwood Sterling Servise

0
Wedgwood Sterling Servise

Wedgwood Sterling

Serviset i Wedgwood Sterling serien har et klassiskt design med et moderne preg. Wedgwood Sterling er laget i benporselen (Fine Bone China) utviklet av 51 % beinaske for god holdbarhet.

Rundt kanten på serviset er Wedgwood Sterling dekorert med et vakkert platinaband som skaper en god kontrast og et nydelig design.

Se Utvalget innen Wedgwood Sterling Servise
hos 
Christiania Glasmagasin

Wedgwood Sterling serviset kan vaskes i oppvaskmaskin på et moderat vaskeprogram. Grunnet platinabandet bør dette serviset ikke benyttes i mikrobølgeovnen.

Se også: Wedgwood Edme Servise

Ulike Deler i Wedgwood Sterling Serviset

Wedgwood Sterling KoppDen finnes en rekke ulike deler i Wedgwood Sterling serviset. Innen tallerkener finner man i størrelser fra 15 cm og opp til 27 cm. Det er også suppetallerken og serveringstallerken tilgjengelig.

I tillegg finner du et godt utvalg i ulike fat og serveringsskåler til ulike bruksområder. I Wedgwood Sterling serien er det også et godt utvalg innen tekopper og kaffekopper, tekanne, sauseskål, fruktfat, sukkerskål, fløtekanne, grønnsaksfat og suppeterrin.

Wedgwood Sterling Servise Sauseskål

Wedgwood Servise Sauseskål

Vær oppmerksom på at enkelte av delene selges separat. Sauseskålen selges for eksempel uten fatet som hører til. Tilsvarende gjelder for kaffekoppene og tekoppene der man også må legge til ekstra fat til koppene i bestillingen.

Bestill Wedgwood Servise Her!

Innen kaffe- og tekopper skilles det mellom modellene «Leigh», «Can» og «Bond», så vær oppmerksom slik at du får med deg matchende fat og kopp.

Annet Servise: