Wesco Brødboks – Retro Brødbokser fra Wesco

0

Den retro inspirerte Wesco brødboks kommer I to utgaver, Wesco Grandy og Wesco Breadboy. Begge utgavene av brødboksen kommer i «Single» utgave som fungerer mer som en oppbevaringsboks eller større utgave med plass til 1-2 brød.

Se Utvalget innen Wesco Brødbokser hos BakerenogKokken.no!

Brødboksene fra Wesco er tilgjengelig i et stort utvalg av ulike farger. Brødboksene er designet basert på et originalt design fra 1940 og gir et klassisk retro bidrag til kjøkkenet.

Wesco Grandy Brødboks

Wesco Grandy Brødboks

Wesco Grandy Brødboks

Wesco Grandy er en stor retro brødboks med god plass. Brødboksen har en lengde på 42 cm, en bredde på 23 cm og en høyde på 17 cm. Brødboksen er laget av pulverlakkert stål for høy kvalitet.

Wesco Grandy er utstyrt med luftehull på baksiden for å kunne bevare en god sirkulasjon av luft, samtidig som brødet er trygt beskyttet.

Bestill Wesco Grandy Brødboks hos Bakeren & Kokken!

Wesco Grandy brødboks finnes i en rekke farger. Velg mellom rød, hvit, creme, oransje, svart, turkis, grå, gul, lime, sølv, korint, bordeaux, lilla, rosa og brun. Se oppdatert oversikt over fargene!

Videoen under viser Wesco Grandy brødboks. Videoen er på nederlandsk, men burde gi en god forståelse av brødboksens utseende og størrelse.

Wesco Single Grandy

Wesco Single Grandy

Wesco Single Grandy

Wesco Single Grandy er en mindre brødboks og fungerer bedre som en oppbevaringsboks. Wesco Single har en lengde på 18 cm, bredde på 17 cm og en høyde på 12 cm. Her kan du oppbevare kjeks rundstykker og andre småkaker.

Se Utvalget innen Wesco Sigle Grandy her!

Single utgaven av Wesco Grandy er utstyrt med luftehull på samme måte som den større brødboksen, og er tilgjengelig i et tilsvarende utvalg av farger.

Wesco Breadboy Brødboks

Wesco Breadboy Brødboks

Wesco Breadboy Brødboks

Breadboy fra Wesco er en annen 40-talls inspirert brødboks. Breadboy har et noe unikt design da den er formet rundt, bestående av to halvsirkler.

Bestill Wesco Breadboy Brødboks hos BakerenogKokken.no!

Wesco Breadboy har en lengde på 44,3 cm og en bredde på 23 cm. Den runde formen gjør at brødboksen har et noe mindre volum sammenlignet med Wesco Grandy.

Wesco Breadboy brødboks er tilgjengelig i flere ulike farger. Velg mellom rød, oransje, rosa, lilla, hvit og svart.

I «unboxing» videoen under vil du bedre kunne se hvordan Weso Breadboy er utformet, og hvilken størrelse den har. Videoen er polsk, men gir et godt inntrykk av brødboksen. Klikk her for å se oppdatert utvalg av Wesco Breadboy brødboks!

Wesco Brødboks – Single Breadboy

Wesco Brødboks - Single Breadboy

Wesco Single Breadboy

På samme måte som Wesco Grandy kommer også Wesco Breadboy i en singel utgave med mindre størrelse. Wesco Single Breadboy har en lengde på 34 cm, høyde på 21 cm og bredde på 23 cm.

Wesco Single Breadboy er tilgjengelig i fargene lilla, oransje, rosa, rød, hvit og svart.

Wesco Single Breadboy brødboks bestiller du her!