Whiskyglass – Sofiero Whiskyglass fra Orrefors

0

Det finnes flere ulike typer whiskyglass. De mest vanlige whiskyglassene er snifferglassene eller tulipanglassene sammen med de tradisjonelle, rettveggede glassene.

Orrefors har et godt utvalg av whiskyglass av den tradisjonelle sorten. Blant deres ulike serier av whiskyglass finner man Orrefors Sofiero, Orrefors Street, City og Intermezzo.

Alle de ulike whiskyglassene fra Orrefors er flott utsmykket. I de ulike seriene finner du også matchende glass til andre drikkevarer, samt en egen whiskykaraffel.

Sofiero Whiskyglass fra Orrefors

Sofiero Whiskyglass

Sofiero whiskyglass fra Orrefors har dype utskåringer som reflekterer lyset som en skinnende diamant. Sofiero designet ble utviklet av Gunnar Cyrén i 1961. Designet har fått navnet Sofiero «Old Fashion».

Glassene har et volum på 25 cl. I Sofiero serien finner du også en karaffel med volum på 75 cl.

Bestill Sofiero Whiskyglass fra Orrefors hos KitchenTime.no!

Orrefors Street Whiskyglass

Orrefors Street Whiskyglass

Orrefors Street ble designet av Jan Johansson og kom på markedet i 2006. Street designet er preget av kvadratiske slipeskår som gir et luksuriøst og dekadent uttrykk.

Street designet er inspirert av rutenettet i gatene på Manhattan i New York. Det er selvfølgelig også inspirasjonen fra disse gatene som har resultert i navnet navnet Street.

Orrefors Street Whiskyglass har et volum på 25 cl. I Street serien finner man også matchende karaffel med svart kork. Denne karaffelen har et volum på 75 cl. Street serien fra Orrefors omfatter også en rekke andre drinkglass, samt en egen Street isbøtte for kalde drikker.

Bestill Orrefors Street Whiskyglass hos KitchenTime!

Orrefors City Whiskyglass

city-whiskyglass

City Whiskyglass fra Orrefors har blitt en moderne klassiker. Sammenlignet med Street og Sofiero har City serien et mer uryddig design.

City serien er designet av Martti Rytkönen og omfatter i tillegg til whiskyglass en egen karaffel og isbøtte.

Klikk for å Bestille Orrefors City Whiskyglass!

I Cityserien finner du også et sett med isbiter laget i rustfritt stål. Med disse smarte isbitene kan du ha «Whisky on the rocks» uten at drinken blir utvannet.

Se Også City Isterninger i Rustfritt Stål!

isterninger

Intermezzo Whiskyglass fra Orrefors

intermezzo-orrefors-whiskyglass

Orrefors sine Intermezzo whiskyglass er kanskje de mest elegante. Intermezzo glassene er lett gjenkjennelige med den blå dråpen i glassets bunn. Den blå dråpen går også igjen i de andre vin- og drinkglassene i Intermezzo serien.

Intermezzo ble designet av Erika Legerbielkes og ble lansert i 1985. Designet handler ifølge designeren om nysgjerrighet og kjærlighet. Glasserien har blitt meget populær i Sverige og regnes etter hvert som et Svensk folkeservise.

Bestill Whiskyglass i Intermezzo Serien hos KitchenTime.no!

orrefors-intermezzo