Wilfa Brødbakemaskin – BM50 Brødmaskin fra Wilfa

0

Med en Wilfa brødbakemaskin kan du våkne opp til duften av nybakt brød hver morgen. Om du elsker nystekte og varme brødskiver om morgenen, vil denne brødmaskinen kunne hjelpe deg med dette.

Wilfa Brødbakemaskin

Wilfa Brødbakemaskin

Bestill Wilfa Brødbakemaskin hos CDON!

Brødbakemaskin med Timerfunkjon

Wilfa brødmaskin er utstyrt med timerfunksjon. Dette gjør at du på kvelden kan fylle på med de nødvendige ingrediensene og stille brødbakemaskinen inn slik at den starter opp bakingen akkurat i tide til å ha brødet ferdig til du skal stå opp. Om du ønsker å snooze litt holder brødbakemaskinen på varmen i brødet opp til 1 time etter det er ferdig.

Timeren på denne brødmaskinen kan stilles inn slik at den starter opp på ønsket tidspunkt innenfor en ramme på 15 timer. Dette gjør at du kun trenger å passe på å ha i ingrediensene på kvelden dagen før, så ordner maskinen resten selv. Les mer om brødmaskinen her!

Stort Utvalg i Brødtyper – Enkel å Bruke

Wilfa brødmaskin er enkel i bruk. Tilsett ingrediensene, still inn på ønsket program og tid og la brødbakemaskinen gjøre jobben.

Enkelte ingredienser som frukt og nøtter puttes om ønskelig i en egen beholder på maskinen. Disse tilsettes så automatisk brødet når deigen er klar for disse ingrediensene.

Brødbakemaskinen fra Wilfa har to deigkroker som sørger for å kna deigen godt. Du kan velge mellom brød på størrelsene 1 kilo, 1,25 kilo og 1,5 kilo. Du kan samtidig velge mellom ulik styrke på skorpen fra lys, mellom og mørk.

Se flere oppskrifter i dette heftet fra Annkatlis

Med Wilfa Brødbakemaskin har du Kontroll på Ingrediensene

I dagens moderne dagligvarehandel kan du ikke lenger være sikker på hvor grovt grovbrødet egentlig er. Med Wilfa brødbakemaskin vet du selv hvilke ingredienser som puttes i maskinen og kan derfor være trygg på hva du får i deg.

Det finnes også egne glutenfrie oppskrifter, samt mulighet for å lage andre typer brød og deig. Brødbakemaskinen har et eget program for glutenfritt brød blant sine 13 ulike programinnstillinger.

Klikk her for å bestille Wilfa brødbakemaskin BM50

Annet Kjøkkenutstyr: