Wilfa Juicemaster – Hvit SJ-150W og Svart SJ-150A Juicepresse

0

Wilfa Juicemaster

Om du ønsker å få i deg mer frukt og grønnsaker kan en Wilfa Juicemaster være løsningen. Med en juicepresse kan du raskt lage ferskpresset juice av en rekke grønnsaker og gjennom dette få i deg de næringsstoffene som er ønskelig.

Smaken er selvfølgelig også viktig og det er noe spesielt med smaken på ferskpresset hjemmelaget juice. Med en Wilfa juicemaster har du også muligheten til å eksperimentere deg frem med nye grønnsaker og frukter for å lage fersk juice med stadig nye smaksopplevelser.

Svart / Metall Wilfa Juicemaster

Hvit Wilfa Juicemaster

Hvit Wilfa Juicemaster

Wilfa Juicemaster kommer i to ulike modeller.

Den hvite juicemasteren fra Wilfa heter SJ-150W mens den svarte med stål heter Wilfa SJ-150A.

Begge modellene av Wilfa Juicemaster er i utgangspunktet samme maskin så her må du velge den du liker best. Den svarte er i dag priset ca. 100 kroner dyrere.

Wilfa Juicemaster er en mindre juicepresse en det man ofte er vant til men har fortsatt en kraftig motor på 150 watt. Juicemasteren er utstyrt med en keramisk kvern med ekstra styrke som ikke tar til seg farge fra grønnsakene og fruktene som juices.

Juicemasteren fra Wilfa er samtidig enkel ta fra hverandre og sette sammen og er også lett å rengjøre. Wilfa Juicemaster er utstyrt med et matebrett plassert ved materøret slik at du kan legge fruktbitene på brettet mens du presser juice fra frukten i maskinen.

Du Kan Også Lage Sorbet

Wilfa Juicemaster lar deg også lage sorbet av fryste bær. Å få i seg antioksidanter fra skogsbær og blåbær har ofte vært litt kronglete og de blåbærene du finner ferske i matbutikken er gjerne med hvit kjerne.

Frosne blåbær og skogsbær er derimot med farget kjerne og langt billigere enn de ferske bærene. Du kan helle frosne bær ned i materøret på Wilfa Juicemaster å få ut ferdig bærsorbet i den andre enden.

Se video der maskinen er i bruk. Her vil du også se hvordan man lager sorbet med Wilfa Juicemaster!

Bestill Wilfa Juicemaster hos Skousen.no

Bør Du Velge Wilfa Juicemaster eller Philips Juicepresse?

Philips Juicepresse

Philips Juicepresse

Vi har tidligere sett på Philips Juicepresse HR1836. Spørsmålet er derfor naturlig: bør man velge Wilfa Juicemaster eller juicepressen fra Philips?

Philips Juicepresse HR1871/00 er volummessig en langt større juicemaskin sammenlignet med Wilfa Juicemaster. Dette kan derfor være et viktig punkt ved valg av juicer. Hvor mye plass har du tilgjengelig og hvor mye plass ønsker du å dedikere til juicepressen din.

Les vår tidligere omtale av Philips Juicemaskin!

Philips juicepresse har også et langt bredere materør enn det man finner på Wilfa Juicemaster. Der du må kutte opp frukt og grønnsaker i passelige biter for å mate Wilfa modellen kan du putte hele frukter i materøret på modellen fra Philips.

Prismessig er det Wilfa som kommer best ut. For Wilfa Juicemaster er prisen rundt regnet halvparten av juicepressen fra Philips. Støymessig kommer også Wilfa Juicemaster bedre ut da den lager langt mindre lyd enn Philips modellen.

Svaret på spørsmålet blir derfor kort summert: om du ønsker å bli en fulltids «juicer» og er villig til å ofre litt plass og penger på dette bør du vurdere Philips juicepresse. Ønsker du derimot å spare litt penger, lage juice noen ganger i uken og ellers oppbevare juicepressen i et skap bør Wilfa Juicemaster være et godt valg!

Bestill Wilfa Juicemaster hos Skousen.no