Wilfa Stavmikser – Mest for Pengene

0
Wilfa Stavmikser

Wilfa Stavmikser

Wilfa stavmikser SM-1FP er et rimelig, men fortsatt godt, stavmikseralternativ. Stavmikseren har et ståldesign med håndtak i gummi for bedre grep og feste i hånden.

Denne stavmikseren fra Wilfa fikk i 2010 terningkast 4 i Klikk.no sin test der den fikk positiv omtale for sitt gode grep og sin høye hurtighet. Grunnet den lave prisen og den høye hastigheten ble denne stavmikseren kvalifisert som «mest for pengene».

Bestill og les mer om Wilfa Stavmikser her!

De kriteriene som trakk ned i testen var at miksehodet var litt for dypt og at de hadde problemer med hakking av nøtter og kjøring av fetaost. (Kilde)

Stavmikseren har en motor på hele 700 watt og den har justerbart hastighetsnivå.

Bestill Wilfa Stavmikser SM-1F hos KitchenTime.no!

Medfølgende Utstyrspakke til Wilfa Stavmikser SM-1FP

Wilfa Stavmikser Tilbehør

Wilfa Stavmikser Tilbehørk

Sammen med Wilfa stavmiker følger en god utstyrspakke. En egen monterbar kjøkkenvisp medfølger sammen med en minihakker for kutting av grønnsaker og liknende.

Stavmikseren har også et medfølgende miksebeger der du kan blande sammen og kutte ingredienser. Denne hjelper deg å unngå at volumet på ingrediensene er høyt nok for at stavmikseren skal fungere optimalt.

Lokket på miksebollen fungerer samtidig som sklimatte slik at miksebollen står mer stødig når den er i bruk.

Sammen med Wilfa stavmikseren følger også et enkelt monterbart veggstativ for opphenging av stavmikseren på vegg.

Alle de løse medfølgende delene kan vaskes i oppvaskmaskin.

Andre Alternative Stavmiksere

Selv om Wilfa stavmikseren er en god stavmikser, er det et rimeligere alternativ og kanskje best egnet for de som kun trenger en stavmikser i ny og ned.

Ønsker du en fullstendig oversikt over stavmikserne vi har sett på her på nettsiden kan du besøke vår stavmikseroversikt!

Bestill Wilfa Stavmikser Her!