Wilfa Vaffeljern – Dobbelt Vaffeljern fra Wilfa

0
Wilfa Vaffeljern

Wilfa Vaffeljern

Wilfa vaffeljern WAD-518 er et dobbelt vaffeljern som steker 2 stykk 5 hjerters vafler. Vaffeljernet er utstyrt med non-stick belegg slik at vaflene ikke setter seg fast i vaffeljernet.

Kjøp Wilfa Dobbelt Vaffeljern

hos CDON.no

Designet er i børstet stål og vaffeljernet er utstyrt med lampe som viser når vaflene er klare. Wilfa vaffeljern har også justerbar termostat noe som gjør at du kan variere hvilken styrke du vil bruke når du steker vaflene.

En annen kjekk innredning som er inkludert både i det enkle og det doble vaffeljernet fra

Wilfa Dobbelt Vaffeljern

Wilfa Dobbelt Vaffeljern

Wilfa er luftespalter i overplaten. Dette gjør at lufta automatisk går ut av vaffeljernet når du presser ned lokket, noe som sørger for at vaffelrøren fordeler seg godt i jernet når du starter stekingen.

Et dobbelt vaffeljern er praktisk, spesielt når du skal steke mange vafler over kort tid. Om du har basar eller steker vafler for fotballaget eller korpset vil dette være meget behjelpelig.

Dette Wilfa vaffeljernet er også utstyrt med skjult ledningsoppbevaring slik at den er lettere å rydde bort. Vaffeljernet kan lagres stående.

Enkelt Wilfa Vaffeljern for Store Vafler!

Enkelt Wilfa Vaffeljern

Enkelt Wilfa Vaffeljern

Om du ønsker litt større vaffelplater kan et enkelt Wilfa vaffeljern være løsningen.

Dette vaffeljernet har blitt kåret til testvinner av Klikk.no samt i Hyttemagasinet. Mens diameteren på vaflene fra det doble vaffeljernet er på 18 cm er diameteren på vaflene fra det enkle på hele 23 cm.

Kjøp Wilfa Enkelt Vaffeljern hos CDON!

Også dette vaffeljernet er utstyrt med non-stick belegg og varsellampe som sier i fra når vaflene er ferdigstekte. Vaffeljernet er utstyrt med solide håndtak som gjør at du kan flytte på vaffeljernet selv når det er varmt.

Om du liker ekstra tykke og store vafler vil jeg anbefale å gå for et enkelt Wilfa vaffeljern. Om du derimot ønsker å kunne steke flere vafler raskere vil et dobbelt vaffeljern være et godt valg.

Se også andre typer vaffeljern:

Annet Kjøkkenutstyr: