Wüsthof Knivblokk – Lekre Knivblokker i Tre

0

Wüsthof har et bredt utvalg av knivblokker. De minste utgavene har plass til 6 ulike kniver og de største har plass til opptil 12 kniver. Du bør velge en knivblokk som passer ditt behov for oppbevaring av kniver.

wusthof-knivblokk-blokk

Åpningene i Wüsthof knivblokker er satt opp slik at de best fungerer for en viss type kniver og kjøkkenverktøy. Hullene varierer fra små og store kniver til saks, trancher, slipestål etc.

Se utvalget i Wüsthof Knivblokker hos RoyalDesign.no!

Stort Utvalg i Knivblokker

Wüsthof knivblokk finnes i en rekke utgaver. Velg mellom utgaver i fargene svart eller hvit, eller en rekke variasjoner av trefarger. Knivblokkene fra Wüsthof finnes også i utgaver med komplette knivsett.

Klikk her for å se et større utvalg!

Wüsthof Knivsett

Wüsthof Knivsett med Knivblokk

I Wüsthof sitt knivsett følger knivblokk med 7 ulike kniver som skallkniv, brødkniv, 16 cm allkniv, 20 cm kokkekniv, kjøkkensaks og slipestål.

Bestill Wüsthoff Knivblokk og Knivsett!

Wüsthof Kniver

Wüsthof er et tysk selskap som ble grunnlagt i 1814. Fabrikken ble grunnlagt i den tyske byen Solingen og det er fortsatt her hvor alle knivene blir utviklet. Knivblokkene blir også utviklet i Kina.

wusthof-knivblokk-mork

Helt siden oppstarten har det vært fokus på ytelse og kvalitet. I dag har Wüsthof over 200 års erfaring med å utvikle kokkekniver.

Wüsthof er først og fremst kjent for sine ulike kokkekniver og har naturlig nok også et godt utvalg med utstyr til knivene. Dette omfatter knivblokker, slipeutstyr samt sakser, stekespader og lignende utstyr.

Bestill Wüsthof Knivblokk hos RoyalDesign.no!

wusthof-knivblokk-eik

Annet Kjøkkenutstyr: