Om Kjokkenutstyr.net

Kjokkenutstyr.net er en nettside som ønsker å gi deg informasjon rundt ulikt kjøkkenutstyr. Om du er i en butikk, eller surfer på nettet, ønsker vi å være en god kilde om du har spørsmål rundt produktet.

Målet er at du skal se på Kjokkenutstyr.net som en godt opplyst butikkansatt som kan hjelpe deg med å få svar på ulike spørsmål rundt kjøkkenutstyret.

Opprettet i 2012

Nettsiden ble startet tilbake i 2012, og har siden den tid vært med på mye av utviklingen og trendene innen kjøkkenutstyr.

Vi har siden den tid jobbet med flere av de største nettbutikkene i bransjen og markedsført kjøkkenutstyr for flere kjente og populære merkevarer.

Vi har også gjort samarbeider med mindre merkevarer og nettbutikker for å hjelpe de med å få sine produkter mer synlige i markedet.

Matglede

Ved siden av kjøkkenutstyr ønsker kjokkenutstyr.net også å promotere matglede. Du vil finne flere guider som vi ønsker skal inspirere deg til å finne nye matretter, få biffen korrekt stekt, lage middag til dine veganske venner, og hjelpe deg med å planlegge servering til ulike arrangementer.

Annonselenker

De fleste produktomtalene på Kjokkenutstyr.net inneholder sponsede lenker. Dette betyr at vi jobber i samarbeid med ulike nettbutikker der vi får en provisjon for hvert salg som genereres. Alle sponsede innlegg er markert med teksten *Sponset Produktomtale*.

Da vi får provisjon for hvert salg vi gjør kan dette påvirke oss til å være litt ekstra positive til produktet. Dette på samme måte som en butikkansatt. Samtidig forsøker vi å holde en nøytral profil og anbefale gode produkter.

Kontakt

Om du har spørsmål eller kommentarer knyttet til kjokkenutstyr.net kan du se vår kontaktside, eller sende en epost til: kjokkenutstyr@gmail.com.