Dessertskåler – Nydelige Skåler fra Rosendahl og Iittala

0

Valg av dessertskåler kan ofte matche serviset man vanligvis benytter til penere middager. Dette er dog ikke nødvendig, da middagsserviset ofte er ryddet unna når desserten skal på bordet.

I oversikten under finner du et utvalg av ulike dessertskåler fra Rosendahl Grand Cru samt flere ulike serier fra Iittala.

Rosendahl Grand Cru Dessertskåler og Istallerkener

Rosendahl Dessertskåler

Roendahl Dessertskåler

Da mange samler på Rosendahl servise og Rosendahl vinglass vil nok Rosendahl Grand Cru dessertskåler være et godt alternativ.

Dessertskålene er laget i blyfritt glass og kan vaskes i oppvaskmaskinen. Skålene er designet av Erik Bagger og er utsmykket med «Grand Cru-rillene» som man kjenner fra mange av de andre produktene i denne serien.

Rosendahl Grand Cru dessertskåler selges enkeltvis eller i pakker på 4. Diameteren på skålene er ca 15 cm.

Rosendahl Dessertskåler

Bestill Rosendahl Dessertskåler hos Shopping4Net.no!

Rosendahl Dessertskåler på Stett

Rosendahl Grand Cru har samtidig også et sett med istasjetter på stett. Disse har rundere form og høyere kanter enn dessertskålene og kan være et godt alternativ om du er mer glad i dette.

Isasjettene på Stett fra Rosendahl Grand Cru finner du her!

Dessertskåler med Stett

Dessertskåler med Stett

Mariskåler fra Iittala

Marimekko Dessertskåler

Marimekko Dessertskål

Marimekko skålene fra Iittala er et spennende alternativ til tradisjonelle dessertskåler. Skålene finnes i en rekke ulike farger som kan kombineres og pynte opp dessertbordet.

Marimekko skålene kan, når de ikke benyttes til dessert, også fungere godt som skåler til godteri eller andre godsaker, eller som pyntegjenstander.

Vær oppmerksom på hvilke størrelser du bestiller da disse kan variere!

Se Oversikt over Mariskålene hos Shopping4Net.no!

Hos Shopping4Net.no finner du en ny kolleksjon med dessertskåler fra Iittala som minner mye om Marimekko skålene. Denne serien heter Kastehelmi og er også tilgjengelig i et stort utvalg av farger.

Se Utvalget av Iittala Kastehelmi Dessertskåler!

Kastehelmi Dessertskåler

Kastehelmi Dessertskåler

Både Marimekko og Kastehelmi skålene selges enkeltvis og er ganske dyre i pris, så dette er nok noe man kan samle opp etter hvert.

Iittala Origo Dessertskåler

Iittala Origo Dessertskål

Iittala Origo Dessertskål

Iittala Origo er en annen serie med servise og kopper som har blitt meget populær. I Iittala Origo serien finner man selvfølgelig også et utvalg av dessertskåler.

Dessertskålene i Origo-serien er tilgjengelig i oransje og grå og har en kapasitet på 25 cl.

De fargerike stripene gjør dette serviset meget spennende, og om du allerede samler på disse vil et sett dessertskåler ta seg godt ut i samlingen.

Iittala Origo Dessertskåler Finner du hos NordicNest.no!

Elegante Iittala Essence Dessertglass

Iittala Essence Dessertglass

Iittala Essence Dessertglass

Iittala Essence har sammen med sin kolleksjon av vinglass og vinkarafler også lansert dette elegante dessertglasset.

Dessertskålen er samtidig også et champagneglass så det er mulighet for flere bruksområder. Dessertslålen er designet av Alfredo Häberli og ble lansert i 2001.

Iittala Essence Dessertskål Bestilles hos Shopping4Net.no!

Dette dessertglasset er ment for de finere anledninger, og er nok ikke ideelt for de yngste i familien. Glasset tåler å vaskes i oppvaskmaskinen.

Du kan lese vår omtale om Iittala Essence vinglass her!