Vannkaraffel – 5 Stilfulle og Elegante Vannkarafler

0

En vannkaraffel benyttes til å servere vann, gjerne som tilbehør til vin eller for å pynte opp på frokost- eller middagsbordet. Vannkarafler er også populært å benytte på arbeidsplassen for å gjøre det enklere for de ansatte å holde seg hydrerte.

Vannkaraffel

Vannkaraffel

En vannkaraffel er gjerne smalere enn for eksempel vinkarafler. Dette for å kunne oppbevare den i hyllen på kjøleskapdøren og dermed ha iskaldt vann på morgenen.

Sagaform Vannkaraffel med Tre Kork i Eik

Sagaform VannkaraffelEn elegant vannkaraffel med rund kork i eik fra Sagaform. Denne vannkaraffelen kan alternativt også benyttes som karaffel til hvitvin.

Sagaform Vannkaraffel kan Bestilles Her!

Sagaform karaffelen har en kapasitet på 1 liter og er laget i munnblåst glass. I «oval oak» serien fra Sagaform finnes det samtidig en matchende rødvinskaraffel og små karafler til olje og eddik.

Rosendahl Grand Cru Vannkaraffel

Rosendahl Grand Cru VannkaraffelFlott designet vannkaraffel fra Rosendahl. Karaffelen er formet med en høy midje med et belte i rustfritt stål. Karaffelen er akkurat nok tung til at den føles eksklusiv, men samtidig er lett å operere.

Vannkaraffelen kommer med 2 tilhørende Rosendahl vannglass!

Selve karaffelen er laget i blyfritt glass. Kapasiteten er på 0,9 liter. Karaffelen kan vaskes i oppvaskmaskin, men tåler ikke temperaturer over 50 grader.

 

Rosendahl Grand Cru Vannkaraffel kan bestilles her!

Stentøykaraffel fra Le Creuset

Le Creuset VannkaraffelDette er vel en av få vannkarafler laget i stentøy. I kjent Le Creuset stil er denne vannkaraffelen tilgjengelig i en rekke ulike farger. Produktet finnes i to ulike størelser;  0,35 l og 0,75 l.

Se utvalget over

farger og størrelser her!

Sammen med karaffelen følger også en trekork.

Serien som denne vannkaraffelen er en del av heter «Garden Collection» og er designet med tanke på servering utendørs om sommeren.

Som et alternativ kan denne vannkaraffelen benyttes som blomstervase eller som en pyntegjenstand i vinduskarmen.

Kjøleskapskaraffel fra Eva Solo

Eva Solo KjøleskapskaraffelEva Solo sin vannkaraffel kommer med både 1 liter og 1,4 liters kapasitet. Vannkaraffelen er designet for å kunne ha plass i kjøleskapet og går derfor under navnet kjøleskapskaraffel.

Se oversikt over

Eva Solo vannkarafler her!

Eva Solo vannkaraffel er utstyrt med deres unike helletut som sørger for at den ikke drypper hverken under eller etter helling.

Karaffelen er tilgjengelig i et stort utvalg ulike neoprendrakt i forskjellige farger. Disse neoprendraktene kan også kjøpes separat. Denne hjelper til å isolere innholdet i karaffelen slik at den beholder kulden i kald drikke og varmen i varm drikke.

Vannkaraffelen tåler både kald og varm drikke og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Relaterte Produkter

 

Annet Kjøkkenutstyr: