Knivsett fra Victorinox og Global

0
Knivsett

Knivsett

Å ha et godt utvalg av kniver er alltid et godt hjelpemiddel når man arbeider på kjøkkenet. Med et solid knivsett vil du ha et bredere sett med kniver tilpasset de ulike kjøttypene og råvarene.

Hvilket knivsett man skal velge kommer an på hvilket behov man har, samt hvor mye man ønsker å investere i dette. Et knivsett kan fort bli dyrt om man ønsker høy kvalitet og bredt utvalg av kniver. En god idé er gjerne å starte med de mest nødvendige knivene og bygge på knivsettet etter hvert som behovene melder seg.

Bestill Global Knivsett hos Bakeren og Kokken!

Global Knivsett

Global knivsett

Global knivsett

Global kniver er et anerkjent merke innenfor kokkekniver. Vi har skrevet om Global kniver tidligere her!

Global har flere ulike knivsett tilgjengelig på markedet. Knivsettene varierer fra startsett på 2 eller 3 kokkekniver til større sett på opp til 5 kniver. Utover dette kan alle knivene selvfølgelig også kjøpes enkeltvis og legges til knivsettet.

Global Knivsett med 5 kniver inneholder den populære G2 (20 cm kokkekniv), brødkniv, grønnsakskniv, 15 cm fleksibel allkniv og skrellekniv.

Se Knivsettene fra Global hos Bakeren og Kokken!

Hos Bakerenogkokken.no finner du også flere andre mindre knivsett fra Global.

Global har også flere ulike knivblokker der knivene kan oppbevares.

Victorinox Knivsett

Victorinox Fibrox Knivsett

Victorinox Fibrox Knivsett

Et annet kjent og populært varemerke innenfor kokkekniver er Victorinox. Victorinox er fra Sveits og er kanskje mest kjent for lommekniven «Swiss Army Knife».

Du kan lese mer om Victorinox kniver her!

Victorinox har også en rekke ulike knivsett til kjøkkenet. Under skal vi se på knivsettene i serien Fibrox og Rosetre.

Victorinox Fibrox Knivsett

victorinox-fibrox-knivsett-2Fibrox knivsett fra Victorinox kommer i egne kniv-vesker med sett på enten 14 eller 24 ulike kniver og andre lignende kjøkkenredskaper.

Se de ulike Victorinox Fibrox Knivsettene Her!

Fibrox knivene er laget med blad i høykarbon rustfritt stål. Håndtakene på knivene er laget i Fibrox som er en form for solid plastikk med gummiaktig grep som sørger for å gjøre den god å holde i og arbeide med. Du kan se bedre bilde av Victorinox Fibrox i videoen under.

Knivene i Fibrox serien fra Victorinox kan selvfølgelig også bestilles enkeltvis. En større oversikt over Victorinox Fibrox kniver finner du hos Bakeren og Kokken!

Victorinox Rosentre

Victorinox Rosentre Knivsett

Victorinox Rosentre Knivsett

Rosentre knivsett fra Victorinox er tilgjengelig i en kokkeveske med 14 deler, samt et større knivsett i egen kokkeveske med hele 24 ulike deler.

Knivbladene i Rosentre knivsettet er laget i høykarbon rustfritt stål og skaftet er laget i klassisk rosentre som er ergonomisk designet og behandlet for lengere levetid.

Victorinox Rosentre knivene må ikke kjøpes i knivsett da de også er tilgjengelige som enkeltstående kniver. Se en større oversikt hos Bakeren og Kokken.

Relaterte Produkter: