Lerk Servise – Magnor Lerk av Halvor Bakke

0

Lerk servise er designet og formgitt av Halvor Bakke for Magnor. Lerk designet benyttet i serviset har hentet inspirasjon fra Halvor Bakke sin egen barndom, og farmorens lerketre.

Lerk Servise - Lerk

Lerk Servise – Lerk

Lerk servise er utviklet av Magnor og består av servisedeler i glasert porselen. Lerk serien består av designene Lerk, Tweed og Pinstripe. De ulike designene i Lerk servise kan kombineres ulikt og dermed skape ulike uttrykk.

Bestill Lerk Servise hos Kitchn.no!

I en nyere utgave av Lerk serien ble det også lansert et sett med lysere serviser. Dette for å gjøre serien mer fleksibel, samtidig som serviset passet bedre til lyse og luksuriøse borddekninger.

Lerk Servise - Tweed

Lerk Servise – Tweed og Pinstripe

I serien med Lerk servise finner du et godt utvalg med tallerken og dekketøy. Middagstallerkene har en diameter på 32 eller 28 cm, mens Lerk frokosttallerken har en diameter på 22 cm. Dyptallerkene i Lerk servise har en diameter på 23 cm.

Lerk Servise finner du hos Kitchn.no!

Videre finner du i Lerk servise flere ulike skåler og fat, etasjefat til kaker, kopper og krus, eggeglass, og sausekanne. Alt du trenger for å dekke opp servise til et hyggelig middagsselskap.

Lerk Servise - Lys Utgave

Lerk Servise – Lys Utgave

Se også: Halvor Bakke Serviettringer!

Lerk av Halvor Bakke

Lerk servise er designet av interiørdesigner Halvor Bakke. De fleste av oss vil nok kjenne igjen Halvor Bakke fra populære interiørprogrammer som «Norges Styggeste Rom» og «Eventyrlig Oppussing». Halvor Bakke var også interiøreksperten i Homsepatruljen.

Halvor Bakke har i tillegg til Lerk Servise også designet møbelkolleksjonen Signature Collection for Bohus og en rekke interiørkonsepter i samarbeid med LAMA.

Sammen med Magnor har Halvor Bakke også designet en egen glass-serie, flere bestikkserier og ulike interiørartikler.