Salatslynge – Frisk Salat med Salatslynge

0

Frisk salat er godt og kan benyttes som tilbehør til de aller fleste matretter. Men salaten bør skylles før bruk og blir derfor fort litt vassen. Samtidig renner det fort vann fra salaten ned på tallerkenen.

Salatslynge Salatblad

Med en salatslynge sørger du for å få av alt vannet fra salatbladene. Samtidig sørger en salatslynge for å gjøre salaten sprø igjen slik at du får den beste smaksopplevelsen.

Fiskars Functional Form Salataslynge

Fiskars Salatslynge

Fiskars Functional Form salatslynge er en enkel og flott slynge i hvitt med oransje detaljer. Salatslyngen er samtidig enkel og funksjonell. Skyll av salatbladene i kurven før den settes i bollen. Sett på lokket og rotér på håndtaket for å la salatslyngen gjøre jobben sin.

Bestill Fiskars Functional Form Salatslynge!

Etter du har tørket salaten kan du skylle av vannet og benytte salatslyngens skål som salatbolle. I videoen under kan du se hvordan du benytter Fiskars Functional Form Salatslynge.

Zyliss Swift Dry Salatslynge

Zyliss Salatslynge

En annen smart salatslynge er Swift Dry fra Zyliss. I motsetning til tradisjonelle salatslynger med roterende håndtak, er denne utstyrt med en «Smart Touch» pumpe.

Trykk ned pumpen et par ganger, og salatslyngen spinner salaten tørr. Saltslyngerens bolle er samtidig utstyrt med en anti-skli kant som sørger for at salatslyngen står mer stabilt. Se i videoen hvordan slyngen fungerer.

Bestill Zyliss Salatslynge hos Bakeren og Kokken!

Salatslyngen er designet i grønn farge, noe som matcher salaten. Selve bollen er blank og egner seg godt for servering. Zyliss Swift Dry salatslynge finnes i størrelsene 20 cm og 26 cm.

Nordwik – Potetskreller og Salatslynge i Ett

Nordwik Salatslynge

Denne salatslyngen fra Nordwik er egentlig en potetskreller. Potetskrelleren kommer med en ekstra salatslyngekurv, slik at den også kan benyttes til dette. Her kan du altså servere frisk salat sammen med ferdigskrellede poteter.

Potetskrelleren, eller salatslyngen, er utstyrt med en stor sleiv på siden som sørger for at innholdet i bollen roteres.

Bestill Nordwik Potetskreller og Salatslynge!

Salatslynge og Potetskreller

Relaterte Produkter