Salatslynge – RIG-TIG Salatslynge fra Stelton

0
RIG-TIG Salatslynge

RIG-TIG Salatslynge

Med Stelton sin RIG-TIG salatslynge er det slutt på å spise vassen salat.

Etter man har skylt salatbladene er det vanskelig å få av alt vannet og man ender ofte med at salaten blir slapp og vassen.

Forsøker man å vri om salatbladene for å få ut vannet kan man fort risikere at bladene knekker.

Ved å kjøre salaten noen runder i Stelton sin salatslynge vil du raskt få bort det unødvendige vannet etter skyllingen og ende opp med tørre og crispy salatblader. Dette gjør at salaten blir ren uten at det ødelegger salatbladene, samtidig som du løfter smaksopplevelsen.

Salatslyngen fungerer også bra dersom du ønsker å skylle og tørke mindre salatblader som ruccola og annet.

Salatslynge tilpasset Stelton 3,5 liter Skål

Miksebolle til Salatslynge

Miksebolle til Salatslynge

Stelton RIG-TIG salatslynge er tilpasset Stelton sin 3,5 liter skål. Du er derfor nødt til å ha denne for å benytte salatslyngen. Denne bollen fungerer også godt som en salatbolle.

Salatskålen er tilgjengelig i ulike farger og er designet av Jens Fager.

Om du allerede er eier av denne Stelton skålen er denne salatslyngen en perfekt match.  Denne skålen er også i serien RIG-TIG.

3,5 liter skålen fungerer også som miksebolle, så du vil kunne finne flere bruksområder for denne. Miksebollen er i høy kvalitet og har et vakkert design. Salatslyngen kan samtidig lagres i miksebollen når den ikke er i bruk.

Video: Se Stelton Salatslynge i Bruk!

I videoen under ser du hvordan denne salatslyngen fungerer. Der vil du også se hvordan de ulike delene samt salatbollen ser ut og settes sammen. Slyngen og lokket passer perfekt i bollen.

Alle delene kan vaskes i oppvaskmaskinen!

Relaterte Produkter