Salatbestikk i Tre – Sommerlige Salatbestikk!

0

En god salat tar seg ekstra godt ut med et flott salatbestikk. Salatbestikket skal gjøre det lett å forsyne seg, samtidig som det pynter opp borddekkingen.

Salatbestikk i tre henter frem nordiske tradisjoner. Salatbestikkene i tre gjør seg godt til grillsalatene i hagen, men passer også gjerne godt på middagsbordet eller selskapsbordet.

Sagaform Oval Oak Salatbestikk

Oval Oak Salatbestikk

Oval Oak salatbestikk fra Sagaform er et av flere utgaver fra merkevaren. Oval Oak salatbestikk er utviklet i rustfritt stål og eik tre. Salatbestikket har en lengde på 31 cm og en bredde på 5,8 cm.

Bestill Oval Oak Salatbestikk hos Bakeren og Kokken!

Ved siden av dette salatbestikket finner du i Oval Oak serien fra Sagaform også en flott salatbolle. Salatbollen er laget i glass med en matchende fot i eik tre.

Oval Oak Salatbestikk

Hammershøi Salatbestikk i Eik Tre

Hammershøi Salatbestikk Tre

Hammershøi salatbestikk fra Kähler er laget i slitesterk eik og passer godt i den nordiske borddekkingen. Salatbestikket har en lengde på 30 cm og en bredde på 6,5 cm.

Bestill Hammershøi Salatbestikk i Tre!

Salatbestikket er en del av Hammershøi serien som er utviklet av nordmannen Hans-Christian Bauer for danske Kähler. I Hammershøi serien finner du også ulikt servise og matchende interiørartikler.

Hammershøi Salatbestikk

Skagerak Nordic Salatbestikk

Nordic Salatbestikk

Nordic salatbestikk fra Skagerak er laget i rustfritt stål og teak. Bestikket kombinerer det naturlige treet med det industrielle stålet for å lage et universalt redskap for hverdagsbruk.

Bestill Nordic Salatbestikk fra Skagerak!

Skagerak Nordic salatbestikk har en lengde på 34,5 cm og en bredde på 6 cm. Stålet er gjennomgående langs hele håndtaket, noe man kan se av stripen på siden av salatbestikket.

Skagerak Nordic Salatbestikk

Sagaform Salathender i Tre

Hands salatbestikk i tre

Hands salatbestikk fra Sagaform er et spennende og kreativt alternativ til de mer tradisjonelle variantene. Bestikket benyttes som et sett med ekstra hender der man griper salaten med «fingrene».

Bestill Sagaform «Hands» Salatbestikk!

Hands salatbestikk er laget i eik tre. Det unike designet skaper en morsom variasjon og kan fort være en liten samtalestarter rundt middagsbordet. Størrelsen på hendene er 15 x 11 cm.

Hands Salatbestikk i Tre

Iittala Piano Salatbestikk

Iittala Piano Salatbestikk

Piano salatbestikk fra Iittala er utviklet av Renzo Piano og bærer også hans navn. Bestikket er utviklet i tre og rustfritt stål og har et elegant preg. Designet kombinerer moderne linjer med tradisjonsrike materialer.

Bestill Iittala Piano Salatbestikk hos Bakeren og Kokken!

Piano salatbestikk fra Iittala har en lengde på 26 cm, og er dermed en del kortere enn de andre bestikkene i denne oversikten.

Edge Salatbestikk fra Skagerak

Edge Salatbestikk Tre

Edge salatbestikk fra Skagerak er utviklet i oljet teak. På enden av skaftet har salatbestikket fått en topp i messing. Salatbestikket fra Skagerak har en lengde på 30 cm, og en bredde på 6 cm.

Bestill Edge Salatbestikk hos Nordic Nest!

Edge serien fra Skagerak er ikke en tradisjonell servise- eller dekketøyserie, men består av ulike blomsterpotter og vaser i brunrød og grå terrakotta. I Edge serien finner du også terrakotta salatbolle.

Edge Salatbestikk

Bitz Salatbestikk i Eik Tre

Bitz Salatbestikk

Bitz salatbestikk er et enkelt og elegant bestikk utviklet i eik. Salatbestikket passer godt til de sterke fargene i den rustikke servise- og skålserien fra Blitz.

Bestill Bitz Salatbestikk hos Nordic Nest!

Bitz salatbestikk har en lengde på 32 cm og en bredde på 8 cm. Bitz serien er designet av Christian Bitz som er en kjent Dansk ernæringsekspert, TV-profil og foredragsholder.

Bitz Salatbestikk

Sagaform Nature Salatsett

Sagaform Nature Salatbestikk

Nature er et annet salatbestikk i tre fra Sagaform. Salatbestikket Nature er på lik linje med Oval Oak laget i eik, men har med sine 26 cm en kortere profil. Serviset har en bredde på 6,5 cm.

Bestill Sagaform Nature hos Nordic Nest!

Nature serien passer allikevel godt sammen med de andre produktene i Oval Oak serien, og er designet med utgangspunkt i de runde kulene benyttet på Oval Oak karaflene fra Sagaform.

Sagaform Nature

Vedlikehold av Salatbestikk i Tre

Det er forskjellige prosesser for vedlikehold av de ulike salatbestikkene i tre. Les derfor igjennom instruksjonene før du tar de i bruk. Dette for å sørge for at du kan ta vare på bestikket over en lengre periode.

De fleste salatbestikkene over bør vaskes for hånd. Samtidig bør de også jevnlig vedlikeholdes med olje slik at de holder seg friske og ikke falmer i fargen.