RICE Kopper – Fargerike Melaminkopper fra RICE!

0

Rice kopper er en serie med godt utvalg av fargerike kopper i Melamin. Fargene på koppene fra Rice gir inspirasjon til lek og glede og egner seg godt både til barn og voksne.

Rice kopper er utviklet i Melamin som er et plastmateriale. Den harde plasten gjør koppene relativt solide slik at de egner seg godt både innomhus og ute i hagen. Rice kopper i melamin passer også godt å ta med på piknik eller på stranden.

Se Utvalget innen RICE Kopper hos Bakeren og Kokken!

RICE Kopper i Ulike Farger og Design

RICE kopper

Rice koppene er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og design. Dette innebærer alt fra ensfargede kopper i flere ulike fargevalg, til mer lekne kopper med motiver av blomster, giraffer, stjerner og planeter, krabber, hvaler og annet.

Se Utvalget innen RICE Kopper Her!

RICE kopper for Gutta

Koppene er designet med kantete ytterside slik at det skal være lettere å holde koppene. Rice kopper selges alene eller i sett på 6 kopper.

Med Øye for Kvalitet

Det danske selskapet RICE har designet koppene med øye for kvalitet. Koppene er også merket med klistremerket «Original RICE kvalitet».

Utvalg innen RICE Kopper

Koppene kan vaskes i oppvaskmaskin og blir ikke ripete slik andre plastkopper gjerne kan bli. Det er også unngått å benytte BPA i produksjonen slik at du slikker å tenke på det.

Bestill RICE Kopper hos Bakeren og Kokken!

Rice koppene tåler varme drikker og kan også vaskes i oppvaskmaskin. Rice kopper skal ikke benyttes i mikrobølgeovn.

Annet Servise fra Rice

RICE Servise

Ved siden av de ulike koppene fra Rice finner du også mye annet spennende servise. Dette er tallerkener, dyptallerkner, skåler, bestikk, boller, serveringsbrett og annet. Dette er produkter som egner seg godt til servering ute i hagen, så vel som campingtur eller piknik.

Se Utvalget innen Rice Kopper og Servise!

Rice har også ulike oppbevaringsbokser og piknik kurver som gjør det lettere å servere maten når man er ute på tur.

RiCE Kopper og Bestikk