Skjærefjøl i Tre – Finn din Favoritt!

0

Skjærefjøl eller skjærebrett i tre var standarden en tid tilbake, men i nyere tid har skjærefjøler i plast stadig blitt mer populære.

Selv synes jeg en skjærefjøl i tre pynter opp kjøkkenbenken langt bedre enn de moderne skjærebrettene i plast. De fungerer også godt som serveringsbrett til brød eller pålegg.

Under finner du en oversikt over flere skjærefjøler laget i ulike tresorter.

Skagerak Skjærefjøl i Edeltre

Skagerak Skjærefjøl i Edeltre

Skagerak Skjærefjøl i Edeltre

Nydelig og robust skjærefjøl i mørk edeltre fra danske Skagerak. Skjærebrettet er utviklet i massive tverrskårne treklosser som kvaliteten og levetiden på produktet og samtidig reduserer slitasjen på kniven.

Bestill Skagerak Skjærefjøl i Tre hos NordicNest.no!

Skagerak Skjærefjøl Størrelser

Skjærebrettet fra Skagerak har en rustikk følelse over seg og de tilfeldige variasjonene i fargen i de ulike treklossene skaper små kontraster og gjør skjærebrettet mer spennende.

Skjærebrettet har en størrelse på 35 x 24 cm og er 4,2 cm høyt, men finnes også i en rekke andre størrelser.

Les mer om Skagerak Skjærefjøl!

Zwilling Bambu Skjærefjøl

Zwilling Skjærefjøl

Zwilling Skjærefjøl

Bambu skjærefjøl fra Zwilling er et solid skjærebrett i bambus. På den ene siden er skjærebrettet utstyrt med en rille for å renne av kjøttsaft.

Det at skjærebrettet er laget i bambus gjør at det er solid, samtidig som overflaten er skånsom mot knivens egg. Samtidig skal bambus også ha antibakterielle egenskaper.

Skjærebrettet fra Zwilling kommer i ulike størrelser fra 25 x 18,5 cm og opp til 42 x 31 cm.

Se Utvalget innen Twin Bambu Zwilling Skjærebrett hos KitchenTime.no!

Wüsthof Skjærefjøl med Riller

Wüsthof Skjærefjøl

Wüsthof Skjærefjøl

En annen skjærefjøl med riller er denne fra Wüsthof. Brødfjølen er laget i mørk dampet høykvalitets bøk og det medfølger et brett i metall som legges under for å fange opp smuler fra brødet. Smulebrettet kan lett tas av og tømmes og kan vaskes separat.

Størrelse: 40 x 25 cm. Høyde: 3 cm.

Wüsthof skjærefjøl kan bestilles hos KitchenTime!

Edin Dzemat Skjærefjøl i Eik

Edin Dzemat Skjærefjøl i Eik

Edin Dzemat Skjærefjøl i Eik

Denne massive skjærefjølen i massiv europeisk eik er designet av stjernekokk og restauranteier Edin Dzemat. Skjærefjølen er designet i samarbeide med Sagaform og har en tykkelse på hele 4 cm.

Bestill Skjærefjøl i Eik hos Nordic Nest!

Størrelsen på Edin Dzemat skjærefjøl i eik er 50 x 30 cm, noe som gir en god overflate. Skjærefjølens materiale er ekstra skånsomt mot kniven og fungerer godt både til fisk, kjøtt og grønnsaker.

Edin Dzemat Skjærefjøl

Rundt skjærefjølen er det en tynn renne hvor blod og væske fra kjøtt og grønnsaker kan renne ned. Samtidig er den utstyrt med et måleinstrument. På brettets fremside er det markert inn riller med 2 cm mellomrom slik at du kan skjære jevne stykker.

Bestill Edin Dzemat Skjærefjøl i Tre!

Skjærebrett i Akacia Tre fra Zassenhaus

Skjærebrett i Akacia Tre fra Zassenhaus

Et kraftig og stabilt skjærebrett av det miljøvennlige materialet Akacia. Et svært hardt treslag som egner seg spesielt godt i kjøkkenmiljøer. Trancherbrettet har et forsenket spor for avrenning.

Skjærebrettet har en lengde på 42 cm, bredde på 27 cm og en høyde på 2,5 cm.

Bestill Zassenhaus Skjærebrett i Akacia Tre!