Sitruspresse – Sitronpresse fra Alessi, Eva Solo og Stelton

0
Sitruspresse

Sitruspresse

Sitruspresse eller sitronpresse finnes både som manuell og elektronisk. Bruksområdet er forskjellig.

Ønsker du for eksempel å lage juice kan en juicepresse være den beste løsningen, men om du ønsker en sitronpresse til matlagingen vil en manuell kanskje passe best.

Under finner du en oversikt over flere av de populære manuelle sitruspressene.

Alessi Sitruspresse

alessi-stronpresseAlessi sin kjente «Juicy Salif» er kanskje mer pen å se på enn den er brukervennlig, men den er allikevel funksjonell. I tillegg til sitroner kan du benytte denne til appelsiner, grapefrukt, lime og annet.

Bestill Alessi Juicy Salif hos Shopping4Net.no!

Juicy Salif fra Alessi har en høyde på hele 29 cm. Den ble designet av Philippe Starck i 1990, men er fortsatt meget populær i dag og vil nok fortsette å være ettertraktet i lang tid fremover. Dette er en sitruspresse du kjøper like mye for designet som for funksjonalitet.

Her finner du Alessi Sitruspresse!

Alessi Juicy Salif kan ikke vaskes i oppvaskmaskin, men er enkel å rengjøre manuelt.

Sitronpresse med Glasskanne fra Eva Solo

Eva Solo Sitruspresse

Eva Solo Sitruspresse

Eva Solo sin sitruspresse er elegant og samtidig enkel i bruk. Under pressen finner du en stor glasskanne hvor sitrusjuicen samles opp. Eva Solo sitruspresse kan benyttes til sitron og lime så vel som appelsiner og annet.

Les mer om Eva Solo Sitruspresse Her!

Pressen er samtidig utstyrt med et filter i plast som sørger for at steiner filtreres bort og ikke ender opp i glasskannen.

Glasskannen på Eva Solo sitruspresse har et volum på 6 dl. Glasskannen er også utstyrt med helletut som gjør det lettere å helle med den.

Rig-Tig Sitruspresse fra Stelton

sitronpresseEt rimeligere alternativ er Rig-Tig sitruspresse fra Stelton. Rig-Tig serien fra Stelton består av innovative og moderne løsninger til kjøkkenet designet av Jens Fager.

Rig-Tig sitronpresse er laget i ABS-plast og har en beholder under som samler juicen fra sitrusfruktene.

Lokket er i tillegg til pressen utstyrt med et filter som sørger for at steiner ikke ender opp i juicen. Lokket er lett å demontere fra beholderen, og begge delene kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Bestill Stelton RIG-TIG Sitruspresse hos Nordic Nest!

Rig-Tig sitruspresse er 15 cm høy og den trekantede formen på beholderen under gjør den lett å helle med. Volumet på beholderen er på 3,3 dl, noe som tilsvarer et normalt juiceglass.

Stelton RIG-TIG Sitronpresse

Stelton RIG-TIG Sitronpresse

Relaterte Juicepresser og Blendere