Brødkurv – 6 Ulike Brødkurver i Stål og Stoff

0

En brødkurv skal være med å pynte opp bordet under frokosten, eller under en lunsj ute i hagen. Brødkurven skal samtidig være praktisk og kunne dekke de behovene man har for å presentere brødet til måltidet på en god måte.

Vi har samlet en oversikt over 6 ulike brødkurver slik at du skal kunne velge den som passer deg best. Klikk på bildene eller lenkene under for å finne kjøpsinformasjon!

Menu Brødkurv

Menu Brødkurv

Menu Brødkurv

Sett med 3 brødkurver i ulik størrelse i «New Norm» serien fra Menu. Brødkurvene er laget i syntetisk filt, noe som gjør det enkelt å vaske disse i oppvaskmaskinen. Brødkurvene kan benyttes til brød, men er også funksjonell til bruk for frukt, chips eller til oppbevaring av andre småting.

Brødkurven selges i sett på 3 størrelser hos Nordic Nest!

Ida Brødkurv av Lene Bjerre

Ida Brødkurv fra Lene Bjerre

Ida Brødkurv fra Lene Bjerre

Ida brødkurv er en av flere deler i den rustikke «Ida» serien fra Lene Bjerre. Brødkurven er laget i bambus og har en diameter på 25 cm. Høyden på brødkurven er 8 cm.

Bestill Ida Brødkurv på KitchenTime.no!

Ved siden av brødkurv, finner du i Ida serien bestikkholder, serviettholder, matbrett/kurv og ulike lanterner. Delene kan lett kombineres.

Alessi PinPin Brødkurv

Alessi PinPin brødkurv

Alessi PinPin brødkurv

En annen avlang brødkurv er Alessi sin PinPin modell. Brødkurven er laget i 18/10 rustfritt stål og overflaten er blankpolert for å gi godt gjenskinn.

Denne brødkurven er en del av et samarbeidsprosjekt mellom Alessi og Pierre Gagnaire. Grunnet den høye kvaliteten på materialet brødkurven er laget av er dette et produkt som vil holde høy kvalitet i mange år. Lengden på brødkurven er på 37 cm. Perfekt for nybakte baguetter.

Les mer om Alessi PinPin brødkurv her!

Brødkurv i Stoff fra Stelton

Stelton brødkurv

Stelton brødkurv

Nydelig brødkurv i stoff fra Stelton. Brødkurven fungerer også som en brødpose ved at du bretter opp kantene. Brødkurven er tilgjengelig i en rekke farger og størrelser. Du kan se utvalget av Stelton brødkurver her!

Brødkurven er laget i organisk bomull og er godkjent for bruk til oppbevaring av brød. Brødposen har en magnetisk lukkemekanisme som gjør at du kan oppbevare brødet over noe tid på samme måte som i en brødboks.

Vi har skrevet om Stelton brødposen tidligere. Om du ønsker å lese mer kan du besøke omtalen her!

Embrace Brødkurv

Embrace Brødkurv

Embrace Brødkurv

En annen populær brødkurv fra Stelton er brødkurven Embrace. Brødkurven er laget i rustfritt stål med en indre stoffpose laget i bomull.

Bestill Stelton Embrace Brødkurv hos KitchenTime.no!

Embrace brødkurv fra Stelton finnes med stoffposer i et bredt utvalg av farger, samtidig som det finnes variasjoner i størrelse.

Se Utvalget av Farger og Produkter i Embrace Serien!

Ved siden av brødkurver finner du i Embrace serien også ulike vaser, telysholdere og fruktkurver som sammen kan skape en helhet på frokostbordet.