Brødkurv – 6 Ulike Brødkurver i Stål og Stoff

0

En brødkurv skal være med å pynte opp bordet under frokosten, eller under en lunsj ute i hagen. Brødkurven skal samtidig være praktisk og kunne dekke de behovene man har for å presentere brødet til måltidet på en god måte.

Brødkurv

Brødkurven med brødskiver eller rundstykker er med på å skape et flott dekket frokostbord- Kombiner med pålegg, frukt og kanskje en mugge med appelsinjuice.

Vi har samlet en oversikt over 6 ulike brødkurver slik at du skal kunne velge den som passer deg best. Klikk på bildene eller lenkene under for å finne kjøpsinformasjon!

Bastian Brødkurv i Flettet Nito

Bastian Brødkurv

Fra Bastian finner vi denne flotte serien med flettede brødkurver. Materialet som er benyttet heter Nito, og er en type strå som hovedsakelig gror i Filipinene.

Se Utvalget innen Bastian Brødkurv hos KitchenTime!

Bastian brødkurv finnes både i oval og rund utgave, og er samtidig tilgjengelig i ulike størrelser. Dette gjør at du kan velge en brødkurv som er av passe størrelse. De ovale kurvene varierer fra 20×15 cm, og opp til 29,5×23 cm.

Emil Brødkurv fra Dixie

Emil Brødkurv fra Dixie

En annen spennende serie med kurver, er Emil brødkurv fra Dixie. Brødkurven er laget i slitesterkt sjøgress, og har samtidig en farget rand for å skape dekor og kontrast.

Emil brødkurv selges i pakker på tre ulike størrelser, med diameter på henholdsvis 20, 24 og 28 cm. Dette gjør at du kan bytte ut kurven når du får gjester. De ulike størrelsene kan selvfølgelig også benyttes som dekor.

Bestill Emil Brødkurv fra Dixie hos NordicNest.no!

Brødkurven kommer i tre ulike fargevalg. Velg mellom Natur-sort, Natur-hvit og Natur (beige).

OYOY Sporta Brødkurv

Oyoy Sporta Brødkurv

Sporta brødkurv fra OYOY er en moderne designet brødkurv. Ulikt fra de andre brødkurvene i denne oversikten er Sporta firkantet i formen.

Bestill Sporta Brødkurv hos Nordic Nest!

Sporta brødkurv har en base produsert i bambus. Håndtakene på siden er laget i naturlig skinn. Kurven er tilgjengelig i natur og svart, og finnes samtidig i to størrelser. Velg mellom 30×25 cm, og 42×28 cm.

Bloomingville Rotting Brødkurv

Bloomingville Rotting Brødkurv

Ønsker du en litt større brødkurv kan denne natur rotting kurven fra Bloomingville være et godt alternativ. Brødkurven er rund og har en diameter på 35 cm. Dette passer godt dersom dere er en større familie som ofte spiser sammen.

Bloomingville Rotting Brødkurv finner du hos KitchenTime.no!

På tross av den store diameteren har Rotting brødkurv fra Bloomingville kun en høyde på 7 cm, noe som gir den en lav profil.

Zone Singles Brødkurv

Zone Singles Brødkurv

Zone Singles brødkurv er en stilren kurv, og kan benyttes både til brød og frukt. Brødkurven består av en innsats laget i bomull, og en ramme i metall.

Se Utvalget av Farger for Zone Singles Brødkurv!

Brødkurven er tilgjengelig i fargene svart, sea salt, varm grå og cinnamon. Her er metallet og bomullsinnsatsen i samme farge. Bomullsinnsatsen kan tas ut og vaskes.

Stelton Embrace Brødkurv

Embrace Brødkurv

Embrace Brødkurv

Stelton Embrace brødkurv har et lekkert design i rustfritt stål, kombinert med en stoffpose laget i bomull. Brødkurven er tilgjengelig i flere farger, som mørk blå, sort og grå.

Bestill Stelton Embrace Brødkurv hos Shopping4Net!

Brødkurven fra Stelton er også laget for å fungere som fruktkurv. Bredden på kurven er på 23 cm. Embrace brødkurv kan kombineres med annet i Embrace serien fra Stelton. Her finner du ulike telysholdere, vaser og skåler.