Mon Amie Servise – Rörstrand Blå Blomst

0
Rörstrand Mon Amie

Rörstrand Mon Amie

Det blomsterfylte blå Mon Amie serviset fra Rörstrand har vært en av deres klassikere i over 60 år. Mon Amie serviset ble designet av Marianne Westman i 1952 og var i produksjon frem til 1982.

I 2008 ble Mon Amie serviset fra Rörstrand relansert i en ny utgave. Dette i forbindelse med Marianne Westman sin 80 årsdag.

Se Delene i Rörstrand Mon Amie Serviset Her!

Mon Amie – Min Venn

mon-amie-serviseDirekte oversatt betyr Mon Amie «Min Venn». Den blå blomsten og det unike designet ble ifølge myten utviklet under en regntung svensk midtsommeraften.

Over årene har serviset vokst til å bli en klassiker, og Mon Amie serviset har blitt et design som på mange måter har definert varemerket Rörstrand.

Mon Amie servise fra Rörstrand er laget i solid benporselen. I den moderne utgaven av serviseserien finner du flate tallerkener i størrelsene 18 cm og 27 cm, dyp tallerken/skål på 6 dl, kaffekrus med og uten hank, tekrus og Mon Amie boks med volum på 6 dl.

Se en full oversikt over servise-delene hos NordicNest.no!

Annet Servise fra Rörstrand

I tillegg til Mon Amie serviset finner du flere andre populære serviser fra Rörstrand. Rörstrand Ostindia er et klassiskt servise helt tilbake fra 1930. I Ostindia serien finner du også Ostindia Floriss.

Swedish Grace er også et populært servise fra Rörstrand som også først ble designet i 1930 årene. I likhet med Rörstrand Mon Amie og Ostindia er også Swedish Grace serviset fortsatt i produksjon i dag.

For mer informasjon om Mon Amie fra Rörstrand, besøk NordicNest.no!