Wokpanne – Spennende Wokpanner!

0

En wokpanne skiller seg fra andre stekepanner ved at den har en liten konsentrert bunn, kombinert med høye runde kanter.

Wokpanne

Formålet med dette er å utsette ingrediensene for en høy temperatur i midten, samtidig som man har god plass til å rotere maten. Opprinnelig brukte man wokpannen direkte på flammer. En wokpanne er derfor utstyrt med et langt håndtak for å unngå at man brenner fingrene.

Scanpan Impact Wokpanne

Scanpan Wokpanne

Impact wokpanne fra Scanpan har en diameter på 32 cm, og kommer med medfølgende glasslokk. Wokpannens glasslok gjør det mulig å følge med på stekingen også med lokket på.

Bestill Scanpan Impact Wokpanne her!

Wokpannen er fremstilt i rustfritt stål og kan benyttes på alle varmekilder, inkludert induksjon. Pannen har en tre-lags bunn bestående av rustfritt stål, og en kjerne i aluminium.

Støpejern Wokpanne fra Skeppshult

Skeppshult Wokpanne Støpejern

Skeppshult sin wokpanne i støpejern er også et spennende alternativ. Alle Skeppshult sine støpejernsprodukter er laget i rent støpejern som sikrer lang holdbarhet.

Bestill Skeppshult Wokpanne i Støpejern!

Wokpannen har en diameter på 30 cm og rommer 3,5 liter. Skeppshult støpejern wokpanne er forbehandlet med kravsmerket rapsolje. Pannen har samtidig en naturlig non-stick beskyttelse.

Zwilling Plus Wokpanne

Zwilling Wokpanne

Zwilling Plus wokpanne har en smart form og non-stick-belegg som gjør det enkelt for deg å holde alle ingredienser i bevegelse, samtidig som de ikke fester seg i flaten. I tillegg kommer den også i et stilrent og elegant design som gjør den til et blikkfang på kjøkkenet.

Bestill Zwilling Plus Wokpanne hos Bakeren og Kokken!

Wokpannen fra Zwilling har en diameter på 30 cm og et volum på 3 liter. Wokpannen er belagt med keramisk belegg, og kommer med glasslokk.

Scanpan Classic Wokpanne med Rist

Scanpan Classic Wokpanne

Scanpan Classic wokpanne kommer med medfølgende avlastningsrik og wokpinner. Dette gir deg mulighet til å legge av enkelte av ingrediensene og beskytte de for unødvendig varme.

Bestill Scanpan Classic Wokpanne!

Wokpannen er laget i miljøvennlig resirkulert aluminium, og har en titaniumoverflate med non-stick belegg. Wokpannen fungerer på alle overflater, men ikke på induksjon. Wokpannen finnes i flere størrelser.

Se Større Utvalg av Wokpanner hos Bakeren og Kokken!

Wokpanne