Wokpanne – Best i Test : Hackman Matador Wok

0
Wokpanne

Wokpanne – Best i Test

Hackman Matador har vunnet flere tester innenfor panner, og deres Hackman Matador Wokpanne er intet unntak.

Med sitt indre keramiske belegg, og gode fordeling av varme, er pannene i serien Hackman Matador blant de mest solide og brukervennlige på markedet.

Hackman Matador Wokpanne

Utklipp fra Smartson.se

Utklipp fra Smartson.se

Matador wokpanne har et indre keramisk «Ceratec» belegg med non-stick funksjon. Dette keramiske belegget sørger for at maten ikke fester seg i wokpannen under wokingen. Det keramiske belegget utmerker seg i forhold til for eksempel teflonbelegg.

Bestill Hackman Matador Wokpanne Her!

Dette er også en wokpanne som ser godt ut og tar seg bra ut på middagsbordet. Wokpannen har et godt kvalitetsinntrykk og er samtidig smidig og enkel å håndtere.

Det keramiske belegget gjør samtidig denne wokpannen meget slitesterk. Her kan man godt benytte stekespade i metall uten at dette sliter ut bunnen. Det er dog ikke anbefalt å benytte kniv i wokpannen.

Det keramiske belegget har en høy varmetoleranse noe som er ideelt når du skal steke wok. Wokpannen kan benyttes på alle typer stekeovner, inkludert induksjon.

Basen på Hackman Matador Wokpanne er laget i solid rustfritt stål. Håndtaket er laget i bakelitt som gjør at håndtaket på wokpannen ikke blir varmt under stekingen.

Du kan bestille Hackman Matador wokpanne her!

Wokpanne Best i Test

Hackman Matador wokpanne ble kåret til «Best i Test» i en test gjort av Smartson.se sammen med LEVA&BO. Under testen woket de kylling, fryst brokkoli, gulrøtter og paprika.

I testen fikk Hackman Matador wokpanne 21 av 25 poeng og fikk samtidig tittelen «En vinner i wokkampen».

Wokpannen fikk poeng for det solide materialet og at maten ikke festet seg i det keramiske belegget. De høye kantene på wokpannen var også til god hjelp under wokingen. Deres negative punkter var at de var fornøyd med håndtaket, men at de gjerne skulle sett at det var rundere.

Klikk her for å bestille Hackman Matador wokpanne!

Andre Produkter fra Hackman Matador

traktorpanneDet finnes en rekke andre steke- og kokekar i serien Hackman Matador. Vi har tidligere sett på deres traktørpanne som også var testvinner i sin kategori.