Le Creuset Minigryter – Kreativ Med Små Gryter

0
Orange Mini Gryter

Orange Mini Gryter

De som er glad i de klassiske Le Creuset grytene vil nok raskt falle for disse mini grytene.

De små Le Creuset minigrytene kan benyttes til steking eller baking i ovn, eller som meget originale dype tallerkener ved servering av ulike supper og gryteretter.

De franske Le Creuset støpejerngrytene har vært populære i en årrekke og kjennetegnes for deres gode kvalitet og det store fargeutvalget.

Også de små Le Creuset minigrytene kommer i et stort fargeutvalg. Det finnes flere ulike farger å velge mellom, men utvalget kan variere fra butikk til butikk.

le-creuset-mini

Se Utvalget av Farger Her!

De ulike fargene gjør det mulig å servere de ulike gjestene med hver sin farge, eller benytte farger som bedre er tilpasset måltidet eller årstiden.

Le Creuset minigryter er laget i stentøy og ikke i støpejern slik de større Le Creuset grytene er. Minigrytene tåler allikevel temperaturer fra -18 og opp til 260 grader og kan benyttes i mikrobølgeovn, stekeovn, fryser, kjøleskap så vel som oppvaskmaskin. Minigrytene er ikke egnet for bruk på stekeplate.

Minigrytene fra Le Creuset er tilgjengelig i størrelsene 6 cm og 10 cm.

Eksempler på Bruk av Le Creuset Minigryter

Le Creuset minigryter er fortsatt relativt nytt, så det er ikke så mange oppskrifter tilgjengelig. I tillegg til servering av suppe og gryteretter kan minigrytene benyttes som skåler til sukker, dipper, sauser eller salsa, tapas, baking av kaker, med mere.

Se min List.ly liste over Le Creuset minigryte-oppskrifter: